Show

Komentari 56

Ekskluzivne fotke: Kevin Spacey slavio je Novu u zagrebačkom Mintu. Pili šampanjac i votku

Ekskluzivne fotke: Kevin Spacey slavio je Novu u zagrebačkom Mintu. Pili šampanjac i votku

Zagrebački klub ima posebno VIP mjesto na kojem su izolirani od znatiželjnih pogleda, a čuvala su ih i dva zaštitara. Tu su i večerali

Glumac i redatelj Kevin Spacey (62) je u četvrtak sletio u Zagreb na poziv producenta Jakova Sedlara, jer kako smo doznali iz više izvora, Sedlar sa Spaceyjem treba razgovarati i o mogućoj poslovnoj suradnji.

POGLEDAJTE VIDEO: Kevin Spacey u Zagrebu

Redatelj navodno priprema projekt povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine, a Spaceyju se nudi upravo uloga prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Novu godinu je Spacey proveo u zagrebačkom klubu Mintu u društvu Jakova Sedlara, njegova sina Dominika i producenta Frana Juraja Prižmića. 

Zagrebački klub ima posebno VIP mjesto na kojem su izolirani od znatiželjnih pogleda, a čuvala su ih i dva zaštitara.

Tu su i večerali, a pili su votku i šampanjac.

Zagreb: Kevin Spacey u pratnji Jakova i Dominika Sedlara došao u klub Mint

Kako doznajemo, popodne je bilo rezervirano kako bi filmaši razgovarali o samom filmu a sastanak je održan u Esplanadi.

Na sastanku su bili Spacey i njegov menađer, Sedlar, njegov sin Dominik i producent Fran Juraj Prižmić, sin glumice Daniele Čolić-Prižmić i producenta Igora Prižmića.

Jakov Sedlar i sin Dominik hrvatski su domaćini holivudskom glumcu Kevinu Spaceyju četvrtak poslijepodne sletio u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman. Spacey je u Hrvatskoj bio već dva puta, a njegov posjet Hvaru 2008. obilježili su divlji tulumi.

Zagreb: Kevin Spacey u pratnji Jakova i Dominika Sedlara došao u klub Mint Zagreb: Kevin Spacey u pratnji Jakova i Dominika Sedlara došao u klub Mint

POGLEDAJTE I NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ I PRIJATELJA: 

Najčitaniji članci