To je to što me zanima!

Meghan i Harry su razbjesnili britanske tabloide: 'Niste bili na prosjačkom štapu, prestanite'

Princ Harry bio je 'težak' 30 milijuna funti, a Meghan 4 milijuna funti. Do dodatnog bogatstva stigli su unosnim ugovorima s Netflixom i Spotifyem. Pritom se Harry u intervjuu požalio kako ih je obitelj financijski otpisala
Vidi originalni članak

Dugo iščekivani intervju princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) kod Oprah Winfrey (67) pratilo je uživo 17 milijuna Amerikanaca u nedjelju, no najveće i najžešće reakcije izazvali su, sasvim očekivano, u Velikoj Britaniji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javnost je podijeljena oko njihovog istupa, no mediji koje je par i prozivao u svom intervjuu te ih okarakterizirao kao glavne uzročnike toksične atmosfere i napuštanja zemlje ponovno im nisu naklonjeni. Posebno im je, čini se, zasmetala Harryjeva teza kako ga se obitelj financijski odrekla, dok je stvarnost takva da će on i Meghan uskoro postati bogatiji od cijele kraljevske obitelji zajedno, piše Daily Mail.

Do velikog bogatstva već su stigli unosnim komercijalnim ugovorima s Netflixom i Spotifyem, ukupno vrijednim više od 100 milijuna dolara, a velik dio Britanaca s podsmijehom gleda na Harryjevu izjavu kako su ih potpisali jer se 'morao pobrinuti za obitelj i osigurati je'.

SLUŽBENO OČITOVANJE Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Princ Harry 'težak' je 30 milijuna funti, a Meghan 4 milijuna funti, no pritom odaju dojam kao da su na prosjačkom štapu te su morali povući kontroverzne poslovne poteze i okrenuti leđa obitelji da bi preživjeli, zaključak je značajnog dijela otočkih medija.

Nagađa se kako će Meghan i Harry u SAD-u postati jedan od najmoćnijih i najbogatijih celebrity parova već kroz nekoliko godina pa Britanci stoga preispituju i iskrene namjere iza njihove želje za većom privatnošću, zbog koje su navodno i napustili palaču. 

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Ivan36_1 09.03.2021.

    Za sve je kriv princ Charlesa, što nikada dripca Harrya nije pošteno nalupao po prinčevskoj guzici, niti ga je naučio da radi.

  • Zemljotres 09.03.2021.

    Znači ovako - sve je njima počelo kad su rekli da im sin neće imati titulu princa i neće biti štićena osoba. Kasnije su u Santa Barbari prihvatili živjeti kod onog nekog tipa jer im je ponudio svoju kuću sa uključenim osiguranjem. Ma čekaj malo! Pa platite si sami osiguranje! Ako ga može plaćati njihov prijatelj iz Amerike - plaćajte si i vi. Zar baš mora biti đabe i organizirano od države? A što se tiče titule princa! Ja bi rekla Bogufala pa mi dijete može slobodno živjeti.

  • 09.03.2021.

    Ima ona stara narodna ; dok se nisam oženio , nisam znao da mi ne valjaju ni otac ni mater

Komentiraj...
Vidi sve komentare