Obavijesti

Show

Komentari 55

Meghan i Harry su razbjesnili britanske tabloide: 'Niste bili na prosjačkom štapu, prestanite'

Meghan i Harry su razbjesnili britanske tabloide: 'Niste bili na prosjačkom štapu, prestanite'

Princ Harry bio je 'težak' 30 milijuna funti, a Meghan 4 milijuna funti. Do dodatnog bogatstva stigli su unosnim ugovorima s Netflixom i Spotifyem. Pritom se Harry u intervjuu požalio kako ih je obitelj financijski otpisala

Dugo iščekivani intervju princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) kod Oprah Winfrey (67) pratilo je uživo 17 milijuna Amerikanaca u nedjelju, no najveće i najžešće reakcije izazvali su, sasvim očekivano, u Velikoj Britaniji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Javnost je podijeljena oko njihovog istupa, no mediji koje je par i prozivao u svom intervjuu te ih okarakterizirao kao glavne uzročnike toksične atmosfere i napuštanja zemlje ponovno im nisu naklonjeni. Posebno im je, čini se, zasmetala Harryjeva teza kako ga se obitelj financijski odrekla, dok je stvarnost takva da će on i Meghan uskoro postati bogatiji od cijele kraljevske obitelji zajedno, piše Daily Mail.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Do velikog bogatstva već su stigli unosnim komercijalnim ugovorima s Netflixom i Spotifyem, ukupno vrijednim više od 100 milijuna dolara, a velik dio Britanaca s podsmijehom gleda na Harryjevu izjavu kako su ih potpisali jer se 'morao pobrinuti za obitelj i osigurati je'.

Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu
Kraljica 'sastančila' zbog Meg i Harryja: Odbija potpisati izjavu

Princ Harry 'težak' je 30 milijuna funti, a Meghan 4 milijuna funti, no pritom odaju dojam kao da su na prosjačkom štapu te su morali povući kontroverzne poslovne poteze i okrenuti leđa obitelji da bi preživjeli, zaključak je značajnog dijela otočkih medija.

Nagađa se kako će Meghan i Harry u SAD-u postati jedan od najmoćnijih i najbogatijih celebrity parova već kroz nekoliko godina pa Britanci stoga preispituju i iskrene namjere iza njihove želje za većom privatnošću, zbog koje su navodno i napustili palaču.