To je to što me zanima!

Meghan krši kraljevsko pravilo o politici: Kraljica će biti bijesna

Glasamo da bismo odali priznanje onima prije nas i zaštitimo one koji će doći nakon nas - jer to je ono što čini zajednicu i to je ono o čemu se radi na ovim izborima, rekla je
Vidi originalni članak

Supruga britanskog princa Harryja (35), Meghan Markle (39), prekršila je protokol o nemiješanju u politiku članova britanske kraljevske obitelji i pozvala na 'promjene' na predstojećim američkim predsjedničkim izborima.

Ona je to kazala na virtualnom ležernom okupljanju za prijavu na glasanje koje je organizirala skupina 'When We All Vote' kojom supredsjedaju bivša prva američka dama Michelle Obama (56) i glumac Tom Hanks (64) u želji da povećaju odaziv na izbore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi znamo koji je ulog ove godine. Ja to znam i mislim da i svi vi to zasigurno znate. Svi ste mobilizirani i puni energije za promjene koje svi trebamo i zaslužujemo - rekla je Markle.

- Glasamo da bismo odali priznanje onima prije nas i zaštitimo one koji će doći nakon nas - jer to je ono što čini zajednicu i to je ono o čemu se radi na ovim izborima - dodala je.

VRATILA SE U SAD Meghan ne krije sreću nakon povratka: 'Lijepo je doći kući...'

Glumica nije izrijekom spomenula predsjednika Donalda Trumpa (74) koji će se na izborima suočiti s demokratom Joeom Bidenom (77) 3. studenoga.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili su britanske kraljevske dužnosti ove godine i preselili se u Kaliforniju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 22.08.2020.

    trump je kralj

  • dccro 21.08.2020.

    Žena kojoj je najveći uspjeh u životu udaja za princa se našla komentirat Trumpa o kojem se ne trebaju trošit riječi kakvo je bogastvo stvorio

  • GH057R103R 21.08.2020.

    može li mi netko objasniti po čemu je ona poznata i bitna? osim zašto malo malo je o njoj članak na portalima? ženska je postala u stvari slavna kad se udala za princa, a ne obrnuto...nit je glumica A klase, prosječno izgleda, a bogme nije pridonjela boljem standardu života, stoga me jaaako zanima zbog čega je bitna i tko ju gura....??

Komentiraj...
Vidi sve komentare