Show

Komentari 1

Meghan ne krije sreću nakon povratka: 'Lijepo je doći kući...'

Meghan ne krije sreću nakon povratka: 'Lijepo je doći  kući...'

Vojvotkinja od Sussexa koja je iz miješanog braka kazala je da je bilo strašno vratiti se u trenutku kad je bio ogoljen američki rasizam nakon smrti Afroamerikanca u policijskim rukama u svibnju

Meghan Markle (39) je u petak rekla da joj je drago što se vratila u Sjedinjene Države u kojima se namjerava angažirati protiv rasizma i zalagati za pozitivne promjene u svojoj domovini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Markle i njezin suprug britanski princ Harry (35) preselili su se u SAD nakon što su u siječnju objavili da napuštaju britanske kraljevske dužnosti.

Vojvotkinja od Sussexa koja je iz miješanog braka kazala je da je bilo strašno vratiti se u trenutku kad je bio ogoljen američki rasizam nakon smrti Afroamerikanca u policijskim rukama u svibnju.

No, njezini su se osjećaji promijenili kad su se zemljom proširili prosvjedi i počeli odjekivati crni glasovi koji su progovorili o desetljećima diskriminacije.

- Prešli su iz tuge u veliku inspiraciju jer vidim da se stvari okreću - kazala na skupu koji je organizirala nova medijska organizacija The 19th* u kojoj su većina zaposlenika žene.

Markle koja je odrasla u Los Angelesu kazala je kako želi biti dijelom tih promjena i svojim im glasom pridonijeti.

- I zato, dobro je opet biti kod kuće - rekla je Markle. 

Najčitaniji članci