To je to što me zanima!

Mick Jaggerova kći i bivša žena zablistale na dodjeli nagrada

Jerry je 1975. počela ljubavnu vezu s glazbenikom Bryanom Ferryem, a dvije godine kasnije ostavila ga je zbog Jaggera. Njih dvoje održali su hinduističku ceremoniju vjenčanja 1990. na Baliju
Vidi originalni članak

Manekenka Jerry Hall (66) je na dodjeli 'The Green Carpet Fashion Awards' u Hollywoodu viđena u društvu kćeri Georgie May Jegger (31), koja je inače zajedničko dijete glumice i poznatog pjevača Mick Jaggera (79).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na dodjeli nagrada majka i kćer viđene su u zagrljaju, a pozirale su i u zanimljivim modnim kombinacijama. Jerry, koja ja inače bivši model svoju plavu kosu je raspustila, a nosila je plavu haljinu s til rukavima. Uz sve je iskombinirala i dugi srebrni lančić.

NA MAMU JE Georgia May Jagger, 'zločesta' i seksi blagdanska anđelica

S druge strane, Georgie koja je model i mlada dizajnerica, odjenula je haljinu bež boje koju je upotpunila crnim potpeticama i dugim tigrastim rukavicama. 

Inače, Jerry je 1975. počela ljubavnu vezu s glazbenikom Bryanom Ferryem, a dvije godine kasnije ostavila ga je zbog Jaggera. Njih dvoje održali su hinduističku ceremoniju vjenčanja 1990. na Baliju, u Indoneziji.

brzo prebolio bivšu Milijarder Rupert Murdoch (91) opet ljubi mlađu, pola godine nakon razvoda od Jerry Hall

Navodni brak je kasnije proglašen nevažećim od strane Visokog suda Engleske i Walesa, presudivši da 'brak' nije bio pravno valjan ni prema indonezijskom ni prema engleskom zakonu.

Pjevač i glumica zajedno imaju četvero djece, dvije kćeri - Elizabeth Scarlett (39) i Georgiu te dva sina - Jamesa Leroya (37) i i Gabriel Lukea (25).

U RAZGLEDAVANJU Mick Jagger (78) sa pivom u ruci pozirao u Beču, natpis oduševio

Zajedno su živjeli u Richmondu Hillu , u širem Londonu, u kući koju je Jagger kupio. Razdvojili su se u kolovozu 1999.

Podjsetimo, Jerry se nakon šest godina braka, prošle godine razvela i od medijskog mogula Ruperta Murdocha (91).

POGLEDAJTE VIDEO: IZ NIZOZEMSKE DOŠAO U ZAGREB NA SPOJ

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare