To je to što me zanima!

Natali Dizdar o vjenčanju: 'Ne znamo još u kojoj će državi biti'

Will i Natali su se upoznali na jednom azijskom putovanju, u kuglani u Laosu. Odmah su se povezali. Jedno kratko vrijeme par je živio i u Londonu, a sada su se doselili u Marseille
Vidi originalni članak

Pjevačica Natali Dizdar (37) nedavno se zaručila sa partnerom Francuzom Williamom Pergeom koji ju je zaprosio na ulicama Marseillea. Za Story.hr ispričala je kako je upoznala Williama te planiraju li uskoro i vjenčanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

William je Natali doveo na kraj jedne ceste uz obalu južno od Marseillea, a pred zalazak sunca izvadio je prsten. Ona je naravno pristala, a sve su proslavili u jednom restoranu.

- Upoznali smo se na jednom azijskom putovanju, u kuglani u Laosu. Sjećam se da je super igrao i odmah smo se nekako povezali, ali s obzirom na to da smo godinama bili u vezi na daljinu te dolazimo iz različitih kultura i svjetova, trebalo je vremena da izgradimo neku stabilnost - otkrila je pjevačica te dodala kako Will jako voli Hrvatsku.

William je godinama radio u New Yorku kao broker, a trenutno radi u obiteljskoj tvrtki. Između ostalog, uskoro bi trebao i otvoriti svoju s partnerom i dugogodišnjim prijateljem.

PJEVAČICA SE POHVALILA Natali Dizdar i dečko William otputovali na odmor u Libanon

Natali i Will još nisu krenuli planirati vjenčanje, a ni ne znaju u kojoj će državi biti.

Jedno kratko vrijeme par je živio i u Londonu, a sada su se doselili u Marseille.

NA NEPOZNATOJ LOKACIJI Natali se zaručila za Francuza, pogledajte raskošni prsten

-  Marseille je životan, po atmosferi me podsjeća na New York, ali još ćemo vidjeti koliko ćemo dugo ostati. Ja sam se zaželjela mora - priznala je.

Osim glazbe, Natali se bavi i Gestalt terapijom.

PJEVALA HIMNU Natali Dizdar na otvorenju 69. Pulskog festivala zablistala u plavoj haljini neobičnog kroja

- To radim već nekoliko godina s online i s klijentima izvan Hrvatske. Ta terapija fokusirana je na svjesnost i preuzimanje odgovornosti za svoj život sada i ovdje - objasnila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 06.08.2022.

    Ma koji scenarij za neki romantični film, ta njihova storija 😁

  • Ivica Mak 06.08.2022.

    Zgodno mi ovo odmah su se povezali,malo kasnije spojili vjerojatno😄

  • 06.08.2022.

    A daj odlučite više,neču vajda da ne spavan danima i noćima od znatižeje..Daj javite nen ča prije judi su nervozni..Razumite i nas malo...🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare