Show

Komentari 13

Natali Dizdar o vjenčanju: 'Ne znamo još u kojoj će državi biti'

Natali Dizdar o vjenčanju: 'Ne znamo još u kojoj će državi biti'

Will i Natali su se upoznali na jednom azijskom putovanju, u kuglani u Laosu. Odmah su se povezali. Jedno kratko vrijeme par je živio i u Londonu, a sada su se doselili u Marseille

Pjevačica Natali Dizdar (37) nedavno se zaručila sa partnerom Francuzom Williamom Pergeom koji ju je zaprosio na ulicama Marseillea. Za Story.hr ispričala je kako je upoznala Williama te planiraju li uskoro i vjenčanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

William je Natali doveo na kraj jedne ceste uz obalu južno od Marseillea, a pred zalazak sunca izvadio je prsten. Ona je naravno pristala, a sve su proslavili u jednom restoranu.

- Upoznali smo se na jednom azijskom putovanju, u kuglani u Laosu. Sjećam se da je super igrao i odmah smo se nekako povezali, ali s obzirom na to da smo godinama bili u vezi na daljinu te dolazimo iz različitih kultura i svjetova, trebalo je vremena da izgradimo neku stabilnost - otkrila je pjevačica te dodala kako Will jako voli Hrvatsku.

William je godinama radio u New Yorku kao broker, a trenutno radi u obiteljskoj tvrtki. Između ostalog, uskoro bi trebao i otvoriti svoju s partnerom i dugogodišnjim prijateljem.

Natali i Will još nisu krenuli planirati vjenčanje, a ni ne znaju u kojoj će državi biti.

Pula: U Areni svečano otvoren 69. Pulski filmski festival

Jedno kratko vrijeme par je živio i u Londonu, a sada su se doselili u Marseille.

-  Marseille je životan, po atmosferi me podsjeća na New York, ali još ćemo vidjeti koliko ćemo dugo ostati. Ja sam se zaželjela mora - priznala je.

Osim glazbe, Natali se bavi i Gestalt terapijom.

- To radim već nekoliko godina s online i s klijentima izvan Hrvatske. Ta terapija fokusirana je na svjesnost i preuzimanje odgovornosti za svoj život sada i ovdje - objasnila je pjevačica.

Pula: U Areni svečano otvoren 69. Pulski filmski festival