To je to što me zanima!

Neuredna svatovska pjevačica probudila se u hotelu: Koji kaos

Pohvalila se odjećom i stvarima razbacanima po hotelskoj sobi, hrpom praznih čaša i ostacima jela. Majin zaručnik Tatarinov u šibenskom je hotelu dobio otkaz
Vidi originalni članak

Dakle, je li ovo istina? Ne mogu vjerovati koliki sam nered ostavila, pitala se Maja Šuput (38) snimajući, kako je sama rekla, kaos koji je ostavila iza sebe u hotelskoj sobi.

Svatovska pjevačica pohvalila se boravkom u Beogradu te odjećom i stvarima razbacanima po hotelskoj sobi, hrpom praznih čaša i ostacima jela. 

POZDRAV IZ DUBAIJA Maja sjedi zaručniku u krilu, ali u krevet radije ide s Grubnićem

Maja često spava po hotelima, a u šibenskom je prije dvije godine upoznala zaručnika Nenada Tatarinova (34). Bivšem hotelskom direktoru kraljica svadbi je tad bila VIP gošća, a on je činio sve kako bi joj boravak bio što ugodniji pa je možda dozvoljavao i branio njezin nered u sobi. Naime, Šuput se tamo toliko svidjelo da se ponovno vratila prošlog ljeta, kad se i zaljubila. 

REKLA 'DA' NA MALDIVIMA Sve Majine ljubavi: Svatovska pjevačica prvi put kao nevjesta

Tatarinov i Šuput od početka su se veze provodili i hvalili fotografijama s putovanja, što je, kako se šuškalo, njega stajalo posla. Hotelskom se menadžmentu navodno nije svidjelo njegovo eksponiranje i utjecaj istog na imidž tvrtke.

Par se zaručio prije dva mjeseca na egzotičnim Maldivima, a Maja za svog odabranika tvrdi da je on muškarac njezina života.

SKRIVALA DVA MJESECA Šuput se zaručila za Nenada: Rekla sam 'da' na Maldivima...

Idi na 24sata

Komentari 82

  • black_cat 09.04.2018.

    ofucana Maja kao i svi kreveti gdje se valjala

  • plik 09.04.2018.

    jezuš, kako je to sve nesretno, jadno i patetično....

  • Slaja_1 09.04.2018.

    Drugim riječima opet ništa od hopa-cupa :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare