Obavijesti

Show

Komentari 114

Sve Majine ljubavi: Svatovska pjevačica prvi put kao nevjesta

Sve Majine ljubavi: Svatovska pjevačica prvi put kao nevjesta
12

KAD ĆE SVADBA? Pjevačica Maja Šuput menadžera Nenada Tatarinova ljubi od prošloga ljeta. Vidovnjakinja Marković vidi vrlo skladan brak

VIDEO

Nedostaje mi ljeto. I dan kad sam rekla ‘da’, pohvalila se pjevačica Maja Šuput (38) i otkrila da je zaručena već dva mjeseca. Sudbonosno ‘da’ odabraniku Nenadu Tatarinovu (34) izrekla je još početkom siječnja, kad su se odmarali na egzotičnim Maldivima. Vidovnjakinja Mirela Marković otkrila nam je da će vjenčanje biti ovoga ljeta, najvjerojatnije u srpnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

- Imat će dobar i skladan brak, uz manje trzavice. Maja nije svadljiva osoba. Vidim da ona sanja o braku i harmoniji - kaže vidovnjakinja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaručnički prsten Šuput je vješto skrivala, a da nešto krasi njezin prst na desnoj ruci pokazala je prije pet dana hvaleći se na spravama u teretani. Na šarm bivšeg hotelskog direktora pala je prošlog ljeta dok je bila na turneji, a on je, šuškalo se, zbog ljubavi dobio otkaz u šibenskom hotelskom resortu, u kojemu su se i upoznali.

Dobio otkaz zbog Maje

Od početka veze nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Fotografije s brojnih putovanja na kojima se provode i izmjenjuju nježnosti navodno su Tatarinova stajale posla jer se, kako se šuškalo, hotelskom menadžmentu nije sviđalo njegovo eksponiranje. Zaljubljena Maja ostala je uz njega, a par je započeo i zajednički život. Još je na početku veze izjavila kako je Puljanin ruskih korijena 'muškarac njezina života'.

Šuput se zaručila za Nenada: Rekla sam 'da' na Maldivima...
Šuput se zaručila za Nenada: Rekla sam 'da' na Maldivima...

- Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi. Tako da je meni bilo vrlo jednostavno, brzo smo se našli. On je bio vrlo brz po tom pitanju. Kao ‘to je to’, moje i gotovo - izjavila je u studenom prošle godine te otkrila da voli fine, uglađene i poduzetne muškarce koji, baš poput nje, vole gastronomiju, putovanja i hotele. 

Prije Tatarinova ljubila je svojeg asistenta Marka Matića (29). Šuškalo se da su zaručeni, no vrckava Maja je to opovrgavala. Marko ju je vozio na koncerte i poklanjao joj bukete cvijeća, a na kraju je svoju devet godina stariju šeficu zamijenio pravnicom Iris Kebat. Prije pet godina Šuput je ljubovala s Britancem Alexom Nicollom, vlasnikom noćnih klubova u Londonu. Upoznali su se na St. Tropezu, gdje su oboje bili na ljetovanju. Do zaruka nisu došli jer je veza pukla nakon nekoliko mjeseci.

- Bila je to prekrasna romansa o kakvoj se može čitati samo u ljubićima - rekla je tad Maja. 

Varao Šuput s Hrgom

Ljubila je i Aleksandra Bogdanovića (40), tad savjetnika za gospodarstvo i europske integracije, zagrebačkog poduzetnika Andrijana Plenču (45) i oftalmologa Deana Šarića. Šarić ju je varao i ostavio zbog televizijske voditeljice Mirjane Hrge, od koje se kasnije razveo. I Šuput i Hrga su fatalnog oftalmologa upoznale na laserskoj operaciji vida.

Prenaglila se? Maja je pokazala golu guzu, pa obrisala 'fotku'
Prenaglila se? Maja je pokazala golu guzu, pa obrisala 'fotku'

Turbulentnu vezu imala je s Marijem Kovačevićem (45). Ugostitelj i pjevačica mirili su se i prekidali četiri puta, a sve kontakte prekinuli su prije pet godina. Lani je izjavio da bivšu ne čuje i ne vidi niti ga zanima išta u vezi nje. 

Nakon prekida Šuput je izjavila da joj nije žao što je nije odveo pred oltar. Ipak, Kovačević se zaljubio u Andreju, vlasnicu salona za uljepšavanje, koja izgledom neodoljivo podsjeća na “kraljicu svadbi”, pa ju je oženio krajem prošle godine u Zagrebu

 

The only blond girl in a restaurant 🧝‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sve propale ljubavi 'kraljice svadbi'

Marko Matić

RujanFest

 Tvrdila je da sa svojim asistentom nije zaručena. Vozio ju je na nastupe, kupovao bukete ruža, a na kraju je zamijenio pravnicom.

Andrijan Plenča

premjera

Romansa s razvedenim poduzetnikom trajala je svega nekoliko mjeseci.

Dean Šarić

slaven bilic

Varao ju je s Mirjanom Hrgom, od koje se na kraju razveo.

Mario Kovačević

 Četiri se puta par mirio i prekidao. Ugostitelj se skrasio prošle godine, a Maju, tvrdi, ne čuje i ne vidi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'