Obavijesti

Show

Komentari 126

Šuput se zaručila za Nenada: Rekla sam 'da' na Maldivima...

Šuput se zaručila za Nenada: Rekla sam 'da' na Maldivima...
12

Par je u vezi od prošlog ljeta, a upoznali su se tijekom obilazaka Šuput po hotelima kada je imala koncerte. Tatarinov je navodno zbog naslikavanja s pjevačicom dobio otkaz

VIDEO

Nedostaje mi ljeto. I dan kada sam rekla 'da', kaže pjevačica Maja Šuput (38). Zagrepčanka se prijateljima i fanovima pohvalila da se zaručila za menadžera i bivšeg hotelskog direktora Nenada Tatarinova (34) još početkom siječnja ove godine kada su bili na ljetovanju na Maldivima. 

 

Moja ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Par je o zarukama šutio dva mjeseca, a Šuput je skupocjeni prsten uspješno skrivala od javnosti. Pokazala ga je tek prije četiri dana kada je u Zagrebu vježbala s prijateljem, modnim stilistom Markom Grubnićem (35). Prsten se nadzirao ispod rukavice za fitness, a tada još nitko nije posumnjao da Maja i Nenad žele ozakoniti vezu. 

 

Our morning routine 👊🏼👊🏼👊🏼 @markogrubnic

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Par je zajedno od ljeta prošle godine kada je pjevačica obilazila hotele po Jadranu i imala koncerte, a prije toga su se poznavali dvije godine. Šuput je tada rekla za Gloriju kako joj je Šibenik idealna baza jer su blizu Zadar i Split te je brže-bolje rezervirala sobu u novom atraktivnom hotelu u kojem je Tatarinov bio generalni direktor. On ju je dočekao kao VIP gošću. 

- Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to'. Moje i gotovo - ispričala je pjevačica kako ju je menadžer osvojio. Istaknula je da joj je bilo fora jer joj je prvi dan rekao što želi te da još ne razmišljaju o vezi i djeci. Šuput i Tatarinov žive skupa, a ona je otkrila kako njihov zajednički život izgleda. 

- Ako uzmeš u obzir da sam ja u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da ti nemaš onaj feeling. E, sad smo mi doma, pa sad mi radimo večeru, pa igramo bingo - rekla je za In Magazin. Pjevačica često dijeli fotografije s dečkom na društvenoj mreži, a navodno je njezin dečko zbog naslikavanja i eksponiranja dobio otkaz u hotelu. 

- Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali - rekli su nam hotelijeri. Za razgovor nisu bili raspoloženi ni Šuput, kao ni Tatarinov koji se pravdao da o otkazu ne želi razgovarati jer je na putovanju u Španjolskoj s pjevačicom. 

Maja je prošle godine opovrgnula da se zaručila za bivšeg asistenta Marka Matića (28) s kojim se i razišla 2017. u travnju. Matić je godinu dana šeficu Šuput vozio na nastupe pa se ona rado hvalila njihovim zajedničkim provodima. Za Valentinovo je ponosno pozirala s buketom crvenih ruža koje je dobila na poklon od svojeg asistenta. 

S ugostiteljem Marijem Kovačevićem (45) se mirila i prekidala četiri puta, a on je u studenom 2017. oženio njezinu 'kopiju'. 

- S Majom se ne čujem i ne vidim. Ni slučajno se ne sretnemo. Nemamo nikakav kontakt. Niti me zanima - rekao nam je Mario prije četiri mjeseca. Dodao je kako su sve odnose prekinuli prije pet godina. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama