To je to što me zanima!

Nicki Minaj nosi kreaciju našeg dizajnera, spot ruši sve rekorde

Posljednja suradnja s proslavljenom repericom za Juraja Zigmana započela je u vrijeme pandemije pa će ju modni dizajner pamtiti zauvijek, a konačnim ishodom vrlo je zadovoljan
Vidi originalni članak
Juraj Zigman (36), jedan od najcjenjenijih hrvatskih modnih dizajnera surađivao je s Ritom Orom, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole, Bebe Rexhom i drugim imenima svjetske estrade, a jedno od najvećih je svakako reperica Nicki Minaj (37). U svom novom spotu 'Trollz', u kojoj joj društvo pravi problematični reper 6ix9ine (24) ona nosi Zigmanovu kreaciju, a o popularnosti videa dovoljno govori činjenica da je u prva 24 sata prešao brojku od 50 milijuna pregleda.
 
POGLEDAJTE VIDEO: 
 
 
Već ste radili s Nicki Minaj. Kako je došlo do još jedne suradnje?
 
Suradnja s Nicki traje već dosta dugo vremena, to je ono što je u mom poslu najvažnije. Svaki klijent koji se vraća je dokaz da ono što radim ima sve ono sto sam uvijek želio, a to su kvaliteta, ideja, dosljednost i da je poželjno to što radim. Radio sam velike projekte s Nicki, njezin spektakularan nastup na MTV VMA, cijelu stadionsku australsku turneju i mnoge video spotove. Ovo je bio jednaki izazov i obostrana želja da napravimo nešto, posebno pogotovo u ovo vrijeme. Surađujem s njezinim timom stilista na raznim projektima pa se suradnja samo nastavlja.
 
Vaša kreacija pojavila se u spotu trenutno megapopularnog 6ix9inea. Jeste li imali tremu kada ste saznali da ćete raditi ponovno za svjetsku zvijezdu?
 
Stojim iza svoga rada cijelim svojim bićem i vjerujem u svoj rad. Nemam ni vremena niti želim da me išta, a najmanje trema pokoleba u mom stvaranju. Čak mislim da u svakoj takvoj suradnji dolazi samo jedan divan adrenalin.
 
 
Jeste dobili povratnu reakciju od Nicki?
 
Ovo smo radili prvi dan nakon što smo se vratili iz izolacije, to je svakako dobar početak ali s druge strane bilo je teže za komunicirati jer se pandemija tek zakuhala u Americi. Sve u svemu, sve smo uspjeli i oni su uspjeli snimit spot i cijela priča je zaživjela bez obzira na sve. Svi su oduševljeni, a nakon što je u ovoj pjesmi Nickin "Zigman outfit" mislim da smo svi shvatili da su i više nego zadovoljni...
 
POGLEDAJTE VIDEO SPOT: 
 
 
Koliko Vam znači kada svjetske zvijezde žele ponovno surađivati s vama?
 
To sam već rekao na samom početku. To je ono što smatram najvažnijim u mom poslu, bila to zvijezda ili moja draga mušterija za koju nitko ne zna. Zadovoljni kupac je kruna svakog posla. Moram napomenuti da smo u ovom groznom periodu i vremenu pandemije odradili styling megapopularne latino zvijezde Karol-G, koja je u to vrijeme snimila pjesmu i spot s bendom Jonas Brothers. Kao i kreacija od Nicki, njena će mi bit zasigurno u sjećanju kao kreacija koju smo stvorili u nekom drukčijem vremenu. Svi oni su imali ogromno povjerenje, a govorimo o zvijezdama koje mogu imati sve, što god zažele.
 
DRUŽILI SE U LONDONU Zigman i Cardi B vole se javno: 'Reperica zrači seksepilom...'
 
Odakle dolazi inspiracija za ovu kreaciju?
 
Puno je priprema i dogovora oko svake kreacije. Puno je ljudi uključeno u kreativnom dijelu video spota, od art directora, stilista, samog umjetnika i jedni druge nadopunjujemo i inspiracije tada ne može faliti. Svaki video spot, nastup ili pojavljivanje ima neku temu i mood te je stvarno užitak raditi takve stvari.
 

POGLEDAJTE VIDEO - FINALE SHOWA 'DESERTI OD OKA': Kolindu i Milanovića stavili na tortu 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • smiley1515 13.06.2020.

    Bravo!Ponosimo se svakim uspjehom iz naše države...

  • chickita 13.06.2020.

    Katastrofa!

  • sanja985 13.06.2020.

    jos da je i dobra kreacija ajde neka vijest a ovak kreacija za striptiz bar i nije neka pohvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare