Obavijesti

Show

Komentari 12

Nicki Minaj nosi kreaciju našeg dizajnera, spot ruši sve rekorde

Nicki Minaj nosi kreaciju našeg dizajnera, spot ruši sve rekorde
1

Posljednja suradnja s proslavljenom repericom za Juraja Zigmana započela je u vrijeme pandemije pa će ju modni dizajner pamtiti zauvijek, a konačnim ishodom vrlo je zadovoljan

VIDEO

Juraj Zigman (36), jedan od najcjenjenijih hrvatskih modnih dizajnera surađivao je s Ritom Orom, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole, Bebe Rexhom i drugim imenima svjetske estrade, a jedno od najvećih je svakako reperica Nicki Minaj (37). U svom novom spotu 'Trollz', u kojoj joj društvo pravi problematični reper 6ix9ine (24) ona nosi Zigmanovu kreaciju, a o popularnosti videa dovoljno govori činjenica da je u prva 24 sata prešao brojku od 50 milijuna pregleda.
 
POGLEDAJTE VIDEO: 
 
 
Već ste radili s Nicki Minaj. Kako je došlo do još jedne suradnje?
 
Suradnja s Nicki traje već dosta dugo vremena, to je ono što je u mom poslu najvažnije. Svaki klijent koji se vraća je dokaz da ono što radim ima sve ono sto sam uvijek želio, a to su kvaliteta, ideja, dosljednost i da je poželjno to što radim. Radio sam velike projekte s Nicki, njezin spektakularan nastup na MTV VMA, cijelu stadionsku australsku turneju i mnoge video spotove. Ovo je bio jednaki izazov i obostrana želja da napravimo nešto, posebno pogotovo u ovo vrijeme. Surađujem s njezinim timom stilista na raznim projektima pa se suradnja samo nastavlja.
 
Vaša kreacija pojavila se u spotu trenutno megapopularnog 6ix9inea. Jeste li imali tremu kada ste saznali da ćete raditi ponovno za svjetsku zvijezdu?
 
Stojim iza svoga rada cijelim svojim bićem i vjerujem u svoj rad. Nemam ni vremena niti želim da me išta, a najmanje trema pokoleba u mom stvaranju. Čak mislim da u svakoj takvoj suradnji dolazi samo jedan divan adrenalin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The making of Nicki's corset for #TrollzVIDEO #zigman #nickiminaj #corset

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

 
Jeste dobili povratnu reakciju od Nicki?
 
Ovo smo radili prvi dan nakon što smo se vratili iz izolacije, to je svakako dobar početak ali s druge strane bilo je teže za komunicirati jer se pandemija tek zakuhala u Americi. Sve u svemu, sve smo uspjeli i oni su uspjeli snimit spot i cijela priča je zaživjela bez obzira na sve. Svi su oduševljeni, a nakon što je u ovoj pjesmi Nickin "Zigman outfit" mislim da smo svi shvatili da su i više nego zadovoljni...
 
POGLEDAJTE VIDEO SPOT: 
 
 
Koliko Vam znači kada svjetske zvijezde žele ponovno surađivati s vama?
 
To sam već rekao na samom početku. To je ono što smatram najvažnijim u mom poslu, bila to zvijezda ili moja draga mušterija za koju nitko ne zna. Zadovoljni kupac je kruna svakog posla. Moram napomenuti da smo u ovom groznom periodu i vremenu pandemije odradili styling megapopularne latino zvijezde Karol-G, koja je u to vrijeme snimila pjesmu i spot s bendom Jonas Brothers. Kao i kreacija od Nicki, njena će mi bit zasigurno u sjećanju kao kreacija koju smo stvorili u nekom drukčijem vremenu. Svi oni su imali ogromno povjerenje, a govorimo o zvijezdama koje mogu imati sve, što god zažele.
 
 
Odakle dolazi inspiracija za ovu kreaciju?
 
Puno je priprema i dogovora oko svake kreacije. Puno je ljudi uključeno u kreativnom dijelu video spota, od art directora, stilista, samog umjetnika i jedni druge nadopunjujemo i inspiracije tada ne može faliti. Svaki video spot, nastup ili pojavljivanje ima neku temu i mood te je stvarno užitak raditi takve stvari.
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju