To je to što me zanima!

Nikolina Pišek: Od posla ne bježim, ovo je definitivno jedan koji ću raditi isključivo iz usluge

Bivša voditeljica zadnjih tjedana dana trpi rigorozne optužbe od svog svekra Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof, a sukobu se nikako ne nadzire kraj
Vidi originalni članak

Ako me pitaju koji posao ću raditi, a od posla ne bježim, ovo je definitivno jedan koji ću raditi isključivo iz usluge prijateljima. Ako me zamole, na vlastitu odgovornost. Ili ako su subjekti manje tvrdoglavi, napisala je Nikolina Ristović ex Pišek (46) uz fotografije i snimke na kojima šeta pse.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Psi su se prilikom šetnje lovili oko njezinih nogu, zbog čega se morala vrtjeti u krug. Taj je prizor nasmijao njezine pratitelje.

'Ovo je hit', 'Kako ste smiješni', 'Divna ženo', 'Kraljice', 'Ostani svoja, a selo neka priča', pisali su joj.

OPLEO PO SNAHI Miša Grof: 'Moj Vidoje bio je u vezi s glumicom Katarinom, a onda je Nikolina sve rasturila'

Nikolina zadnjih tjedana dana trpi rigorozne optužbe od svog svekra Viktora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof, a sukobu se nikako ne nadzire kraj. Uz sve loše što je prošla, mnoge poznate zvijezde pružile su joj podršku, a danas je objavila i da joj se javljaju mnoge žene koje su se zatekle u sličnoj situaciji kao ona.

-  Inbox mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne deseci, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u tolikoj mjeri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imaginarnog krivca, nego se suočiti s vlastitom patnjom i demonima? - zapitala se Nikolina.


Izgubila je supruga Vidoja, a nakon toga, sol na ranu je dolijevao svekar svakodnevnim optužbama. Podršku su joj pružile glazbenice Ida Prester (43), Nina Badrić (50), srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (43), Vlatka Pokos (52) i mnogi drugi koji su slično prošli. Oni su samo dokaz da Nikolina nije sama.


Miša Grof optužio je snahu da je 'ubila' Vidoja jer je bila rastrošna te je zahtijevala luksuzan način života i putovanja. Istaknuo je i da Nikolina stoji iza pljačke apartmana u Kaštel starom, koja se dogodila prije dvije godine. Uz to, optužio ju je i da je preotela Vidoja glumici Katarini Radivojević (43), s kojom je pokojni povjesničar umjetnosti ranije bio u ljubavnoj vezi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rocky55555 07.07.2022.

    Jel dosta više ove epopeje?

  • simonairena 06.07.2022.

    Kazu ljudi da ima diplomu, mozda je kupljena ili namjestena. Kako da joj vjerujemo da je stecena na posten nacin kad je 10 god. trosila tudje pare koje su mozda stecene na beposten nacin a ona kao to nezna🙄🙄. Prihvati se ti draga pravog posla a kucice setaj kad ti zavrsi smjena

  • BabaYaga 06.07.2022.

    Od posla ne bježi🤦‍♀️... da, jako dobro stoji na tržištu rada

Komentiraj...
Vidi sve komentare