To je to što me zanima!

Nikolina Ristović pokazala kako teku radovi na vili u Zagrebu: 'Ovako izgledaju moji dani...'

Ranije je otkrila da su se ona i suprug odlučili preseliti iz Beograda u Zagreb. Iako nije otkrivala puno detalja u videu je pokazala pogled s balkona i prošetala kroz kuću
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović (45) i njezin suprug Vidoje kupili su kuću u Zagrebu u podsljemenskoj zoni prošle godine, a sada je u videu pokazala kako napreduju radovi i uređenje interijera.

Ranije je Nikolina otkrila da su se ona i suprug odlučili preseliti iz Beograda u Zagreb. Iako nije otkrivala puno detalja u videu je pokazala pogled s balkona i prošetala kroz kuću.

Očito je da je kuća još uvijek u radovima, a Nikolina je otkrila da se trenutačno posvetila uređivanju interijera i samo kratko napisala da 'ovako izgledaju njeni dani'.

SPAS JE PRONAŠLA U DIZAJNIRANJU Nikolina Ristović progovorila o teškoj godini: 'Bilo je svega, a za neke se stvari srećom ne zna'

Iako je kratko snimila kako kuća izgleda izvana, pokazala je veliki prostor unutra, ali i velike prozore koji daju svjetlost domu. Podsjećamo, Nikolini se život jako promijenio u zadnjih godinu dana, ali kaže da na sebe gleda kao veoma sretnu osobu i da se ona iz svega jako dobro i zdravo izvukla.

- Imala sam neke situacije koje su bile izazovne, na granici s nepremostivima, imala sam neke gubitke koji su nenadoknadivi, bilo je i stvari za koje se, na sreću, ne zna - izjavila je krajem prošle godine.

Čini se da se nakon teškog razdoblja Nikolini sve posložilo i da se veseli preseljenju na novu adresu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 09.04.2022.

    Kaj nije ta pljuvala život u hr? Il sjela odšteta za onu lažnu pljačku kaj su optužili onog lika?

  • pikoparizer 07.04.2022.

    Najbitnije je da je tu trendu Sarah torbica, da se vidi da se ima

  • novkovka 07.04.2022.

    a hoće li ona prati te velike prozore,čistit kuću...????

Komentiraj...
Vidi sve komentare