Show

Komentari 9

Nikolina Ristović progovorila o teškoj godini: 'Bilo je svega, a za neke se stvari srećom ne zna'

Nikolina Ristović progovorila o teškoj godini: 'Bilo je svega, a za neke se stvari srećom ne zna'

Dizajn dječje odjeće je naprosto odražavao način na koji sam ja evoluirala još jednom u majku i ponovno počela primjećivati dječju odjeću, govori Nikolina, koja nastoji biti optimistična i ne vraćati se na nevolje koje su je pogodile

Nikolina Ristović (45) otkrila je koliko joj znači podrška supruga, koji prijatelji je podržavaju u dizajnerskim pothvatima i koliko joj kćeri pomažu kod dizajniranja odjeće.

Govori kako joj se život jako promijenio u zadnjih godinu dana, ali da na sebe gleda kao veoma sretnu osobu i da se ona iz svega jako dobro i zdravo izvukla.

- Imala sam neke situacije koje su bile izazovne, na granici s nepremostivima, imala sam neke gubitke koji su nenadoknadivi, bilo je i stvari za koje se, na sreću, ne zna - izjavila je za Story.hr.

Za supruga kaže da je joj je podrška iako je ponekad skeptičan i ne daje joj savjete jer se ne voli miješati u nešto što ne razumije.

Njeni prijatelji Marko Grubnić (39) i Ida Prester (42) njen dizajn nose i privatno i kaže kako joj to puno znači.

- Nikada nisam pritiskala najbliže oko sebe da mi kažu svoje mišljenje, jer znam da će biti uvijek laskavo po mene, bila to istina ili ne - kaže Ristović.

Često sluša i primjećuje ideje i stil svojih kćeri, ali ga ne kopira u svom dizajnu jer bi za nju to značilo da nema kreativnosti, a svoje kampanje često ubacuje i životinje jer je i sama vegetarijanka i kroz svoj dizajn upućuje na najugroženije jedinke u svijetu.

- Stvorila sam oko sebe krug toplih i empatičnih ljudskih jedinki, koji ne okreću glavu ako nalete na problem, nego ga rješavaju - ponosno je izjavila.

Najčitaniji članci