To je to što me zanima!

Nives Celzijus u halterima na grudi stavila dva Hajdukova igrača u strasnom poljupcu

Pjevačicu najviše je zaintrigirala upravo majica s fotografijom hajdučkih ikona koju je fotograf Jadran Lazić 'ulovio' tijekom nogometne euforije davne 1973. godine
Vidi originalni članak

Majice hrvatske modne kreatorice Monika Sablić postale su pravi hit pa ih nosi čak i Nives Celzijus (40). Na majicama je fotografija hajdučkih igračkih ikona Dražena Mužinića - Frfe i Vilsona Džonija koji su snimljeni u zanimljivoj pozi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš svjetski poznati fotograf Jadran Lazić fotografirao je poljubac između hajdukovaca kojeg je Sablić odlučila postaviti na majice kratkih rukava. Pjevačicu Nives Celzijus najviše je zaintrigirala upravo majica s tom fotografijom koju je Lazić 'ulovio' tijekom nogometne euforije davne 1973. godine. Nives je na majicu dodala kožni korzet i obukla je kao haljinu dok je na nogama imala samo čipkaste čarape, pa je na fotkama otkrila i više nego što je planirala.

ŠTO KAŽU CURE IZ VILE NA OVO? Nives Celzijus pozirala u vrućem bikiniju pa priznala: 'Maštarim o Gospodinu Savršenom...'

Iako ne nedostaje zanimljivih motiva, tek oni najbolji zaslužili su svoje mjesto na limitiranom broju majica kolekcije Famous by Monika&Jadran.

'ANA' 40 GODINA KASNIJE Kalember i švicarski pjevač hrvatskog podrijetla snimili obradu hita s Anom Rucner

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva Monika i Jadran postali su i poslovni partneri kada je dizajnerica došla na ideju da izradi kolekciju majica s printom ekskluzivnih fotografija koje je Lazić snimio tijekom svoje dugogodišnje karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kresimir77kov 12.05.2022.

    u tisno na bjelu točku makximira uz krik ...dinamooo

  • anonimus- 15.04.2022.

    Ova jadna stvarno ne zna sta ce od sebe a publika joj 60+ koji su zadnji put smochili u 80ima… jadna

  • borik1 15.04.2022.

    Do koliko godina će se ova skidat

Komentiraj...
Vidi sve komentare