To je to što me zanima!

Novi gaf u 'Igri prijestolja': U kadru ostavili plastičnu bocu

Posljednja sezona montirala se dvije godine, ali plastična boca u kadru zadnje epizode je razljutila obožavatelje i objave o tome su se proširile društvenim mrežama uz razočarane komentare
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je prikazana posljednja epizoda 'Igre prijestolja'. Obožavatelji serije razočarani su zadnjom sezonom, a gafovi koji su ih nasmijavali, sad im sve više idu na živce. Naime, u četvrtoj epizodi u sceni sa Kitom Harringtonom (32), koji glumi Jona Showa i Emiliom Clarke (32), koja utjelovljuje Daenerys, u kadru se našla i čaša kave poznatog brenda. Nakon brojnih teorija zavjera, ekipa HBO-a oglasila se na društvenoj mreži.

ZNATIŽELJNI FANOVI 10 neodgovorenih pitanja prije zadnje epizode 'Igre prijestolja'

- Vijesti iz Winterfella. Kava koja se pojavila u epizodi je bila greška. Daenerys je naručila biljni čaj - objavilo je PR tim HBO-a na svom Twitter profilu.

Već tad su obožavatelji izrazili razočarenje propustom jer se posljednja sezona montirala dvije godine, ali plastična boca u kadru zadnje epizode ih je razljutila i objave o tome su se proširile društvenim mrežama uz razočarane komentare poput 'da, to je je***o stvarno'. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zelenoko 20.05.2019.

    Cijela sezona je jedan veliki gaf koji je uništio cijelu seriju.

  • dosla.mala 20.05.2019.

    Ko ima toliko vremena u zivotu da takve stvari primjeti?! Jer ovo nemozes vidjet ak si jednom pogledao epizodu...za ovo moras satima gledat jendot te isto i skenirat svaki frame

  • marko11011 20.05.2019.

    Gaf je komplet 8. sezona. No pressure, Mr. Martin🤞🏻🤞🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare