To je to što me zanima!

Odustaje li Dwayne Johnson od 'devetke' 'Brzih i žestokih'?

U osmom filmu serijala Johnson i Diesel nisu imali niti jednu zajedničku scenu, iako su obojica glavni glumci. Je li to početak kraja za jednu od zabavnijih filmskih franšiza?
Vidi originalni članak

Saga o svađi između Dwaynea 'The Rock' Johnsona i Vina Diesela, kada je Dwayne nazvao Vina mlakonjom tj. izjavio je da je Vin 'Candy Ass', se nastavlja. Kako se ispostavilo, franšiza 'Brzi i žestoki' bi mogla biti u velikoj opasnosti. Sve je počelo Rockovom izjavom o neprofesionalnim kolegama.

- Moje kolegice su uvijek super i volim ih. S kolegama je druga priča. Neki su propisni ljudi i ponašaju se profesionalno, dok drugi nisu takvi. Oni koji nisu profesionalni su tako i tako prevelike kukavice da išta naprave. Mlakonje - izjavio je Johnson. Premda nije imenovao nikoga ponaosob, moglo se zaključiti kako je uglavnom govorio o Dieselu.

STRAHOVITO DJELO Što sve će jedna majka učiniti kako bi zaštitila svoju djecu?

Svađa je eventualno prošla, ali prema novim izjavama to možda nije baš točno. Johnson trenutačno snima spin-off serijala, s Jasonom Stathamom u sporednoj ulozi, a kada su ga upitali vraća li se u 'Furious 9', odgovorio je kako nije siguran.

- Vin i ja smo imali par rasprava, kao i jednu jako bitnu samo za nas dvojicu u mojoj prikolici. I ono što sam shvatio jest da imamo temeljne razlike u filozofijama i pristupu snimanju te suradnji. Trebalo mi je neko vrijeme da to shvatim, ali mi je drago što sam imao taj trenutak razumijevanja, radili nas dvojica opet skupa ili ne - iskreno je odgovorio Dwayne.

Kako je posljednji dio njegovog odgovora bio malo nejasan, Johnson ga je pojasnio.

- Nisam siguran [vraćam li se u franšizu, op.a.]. Trenutačno se koncentriram da spin-off ['Hobbs and Shaw', s Jasonom Stathamom u sporednoj ulozi, op.a.] ispadne odličan. Ali želim mu sve najbolje, i neću mu uzeti išta za zlo, jer mi je sve jasno. U stvari, brišite to da neću uzeti ništa za zlo - donekle otrovno je pojasnila megazvijezda.

Iz posljednjeg dijela njegove izjave može se jasno zaključiti kako bi to bilo to za Dwaynea i 'Brze'. Kad tomu dodamo i činjenicu da u osmom filmu serijala Johnson i Diesel nisu imali niti jednu zajedničku scenu, iako su obojica glavni glumci, nek stvari postaju mnogo jasnije.

'Brzi i žestoki 9' navodno dolaze tijekom travnja 2020. Film 'Hobbs and Shaw' se u kinima očekuje tijekom srpnja naredne godine, a Dwayne Johnson je u igri i ove godine kada mu u kina dolazi nekoliko filmova. Prvog od tih, 'Rampage: Totalni kaos', u kinima ćemo gledati 19. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare