Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Što sve će jedna majka učiniti kako bi zaštitila svoju djecu?

Dolazak smrtonosnih čudovišta, koja reagiraju na zvukove, značio je kraj za gotovo cijelo čovječanstvo. No ona se nije predala. Ona je majka koja će im pokazati kako se brani svoju djecu

Foto: Blitz Film i Video distribucija
3 komentara

Horor 'Mjesto tišine' od samog svojeg početka privlačio je pozornost činjenicom da u njemu nastupaju John Krasinski i njegova supruga Emily Blunt. U svojoj desetogodišnjoj vezi to je bio prvi put da su ovo dvoje glumaca odlučili zajedno nastupiti. I dok je to bila samo jedna neobičnost, pravu je pozornost film dobio nevjerojatno dobrim kritikama filmskih kritičara.

Čak i sada, nakon što je gotovo 40 kritičara dalo svoju ocjenu, film ima čistih 100% na stranici Rotten Tomatoes. Malo koji film takav rezultat postigne jednom kada ga kritičari krenu 'rastavljati', no ovaj film je izgleda uspio.

REFORMACIJA Što će ostati čovjeku od vjere jednom kada ga napusti nada?

Sam Krasinski je film i napisao, kao i režirao, osim što u njemu glumi i glavnu ulogu te je tako pokazao koliko je svestran pripadnik filmskog svijeta. Upravo je ta činjenica možda glavni razlog zašto je 'Mjesto tišine' toliko ujednačen i kvalitetno napravljen film. Scenarist nije imao problema s redateljem, koji nije imao problema s glavnim glumcem.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

A kako likovi u filmu ne mogu puno reći (svaki zvuk donosi opasnost), posljednji foršpan za film je to učinio za njih. U filmu pratimo Krasinskog i Blunt u ulozi roditelja koji brane svoju djecu od zvjerskih čudovišta koja love prateći zvukove.

Pogledajte posljednji foršpan

U 'Mjestu tišine' nastupaju spomenuti John Krasinski i njegova supruga Emily Blunt, a pridružuju im se Noah Jupe i Millicent Simmonds. Osim što glumi Krasinski također i režira ovo djelo, i to po svojem scenariju, te je tako preuzeo tri uloge.

'Mjesto tišine', u distribuciji Blitza, u kina dolazi u 5. travnja ove godine.

 

Tema: FILM

Message