To je to što me zanima!

Odustao od crtanja alatkom, a u publici oduševio Miley Cyrus

Pjevačica nije krila oduševljenje slikarskim vještinama kontroverznog Kitassa, kojeg se mnogi ljubitelji Supertalenta rado prisjete i prizivaju njegov povratak u show koji ga je na ovim prostorima nakratko proslavio
Vidi originalni članak

Kanadski slikar Brent Fraser, kojeg su ubrzo prozvali Kitasso, šokirao je prošle sezone hrvatsku javnost kada je na pozornici penisom crtao po platnu. Nacrtao je između ostalih i Davora Bilmana, a Martina je odmah pritisnula 'X' i nedugo nakon napustila svoje mjesto. 

- Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kako god, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći ‘ne' - rekla mu je Maja, dok su Davor i Janko zaključili kako zaslužuje ‘da’.

OGLASILI SE Vijeće za elektroničke medije: 'Kitassov nastup nije sporan'

Maja je za razliku od Martine odgledala nastup. Isprva mu nije dala prolaz pa se onda predomislila. Nije Kitasso na kraju pobijedio, ali o malo kome se te sezone toliko pričalo kao o osebujnom Australcu. U međuvremenu se, ako je vjerovati njegovim društvenim mrežama, ostavio crtanja spolovilom i vratio se nešto konvencionalnijim slikarskim metodama. 

Iako je u showu za mnoge njegov nastup bio ipak malo previše, Kitasso i dalje zapanjuje one koji prate njegove performanse. Tako se Brent nedavno pohvalio i kako je na njegovom nastupu bila Miley Cyrus (26), i to u prvom redu. 

Pjevačica nije krila oduševljenje slikarskim vještinama kontroverznog Kitassa, kojeg se mnogi ljubitelji Supertalenta rado prisjete i prizivaju njegov povratak u show koji ga je na ovim prostorima nakratko proslavio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mdcro24 12.10.2019.

    Ovo nije nikakva slikarska vjestina vec psihicki poremecaj koji treba ignorirati

  • 12.10.2019.

    Tip je čak postao Australac do sredine teksta dok na početku piše da je Kanađanin.

  • Ovca007_1 12.10.2019.

    Men se cini da su mnoge navjestice na ovom portalu ili pisane alatkom ili preko alatke. Sto vi mislite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare