Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Odustao od crtanja alatkom, a u publici oduševio Miley Cyrus

Pjevačica nije krila oduševljenje slikarskim vještinama kontroverznog Kitassa, kojeg se mnogi ljubitelji Supertalenta rado prisjete i prizivaju njegov povratak u show koji ga je na ovim prostorima nakratko proslavio

Foto: NovaTV/instagram
22 komentara

Kanadski slikar Brent Fraser, kojeg su ubrzo prozvali Kitasso, šokirao je prošle sezone hrvatsku javnost kada je na pozornici penisom crtao po platnu. Nacrtao je između ostalih i Davora Bilmana, a Martina je odmah pritisnula 'X' i nedugo nakon napustila svoje mjesto. 

Foto: NovaTV

- Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kako god, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći ‘ne' - rekla mu je Maja, dok su Davor i Janko zaključili kako zaslužuje ‘da’.

OGLASILI SE Vijeće za elektroničke medije: 'Kitassov nastup nije sporan'

Maja je za razliku od Martine odgledala nastup. Isprva mu nije dala prolaz pa se onda predomislila. Nije Kitasso na kraju pobijedio, ali o malo kome se te sezone toliko pričalo kao o osebujnom Australcu. U međuvremenu se, ako je vjerovati njegovim društvenim mrežama, ostavio crtanja spolovilom i vratio se nešto konvencionalnijim slikarskim metodama. 

Iako je u showu za mnoge njegov nastup bio ipak malo previše, Kitasso i dalje zapanjuje one koji prate njegove performanse. Tako se Brent nedavno pohvalio i kako je na njegovom nastupu bila Miley Cyrus (26), i to u prvom redu. 

Foto: Instagram/Privatni album

Pjevačica nije krila oduševljenje slikarskim vještinama kontroverznog Kitassa, kojeg se mnogi ljubitelji Supertalenta rado prisjete i prizivaju njegov povratak u show koji ga je na ovim prostorima nakratko proslavio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message