To je to što me zanima!

Oliver Mlakar upozorava: Sad su bolnice malo manje pune, ali na kraju će biti pune ludnice

Nestrpljivo čeka smirivanje pandemije da može uživati u umirovljeničkim danima. Kaže kako sada za sve ima vremena, samo što mu svi dani izgledaju isto
Vidi originalni članak

Legendarni televizijski voditelj Oliver Mlakar (85) u mirovini je skoro dva desetljeća, ali još uvijek vodi veoma aktivan život.

POGLEDAJTE VIDEO: Lazo Goluža, tvorac Kviskoteke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da bezbrižno uživa spriječila ga je, kaže, pandemija koronavirusa, koja je vjerojatno mnogima pomrsila planove. Jedva čeka da ona prođe pa da se može družiti s prijateljima.

- Cijepio bih se odmah, ali cjepiva nema. Ne zna se ni kad ćemo dobiti. Zvao sam obiteljsku liječnicu pa su rekli da ni oni ne znaju kad će dobiti cjepivo. Vidim da se sad cijepe u Zagrebu, ali i to je tako malo, svaki liječnik dobije 30-ak doza. To nije ništa. Izbjegavam druženja, čekam da ovo sve prođe. Dok se svi procijepe i sve postane sigurno. Nisam optimist. Da zaradim virus, ništa me ne bi spasilo. Sad su bolnice malo manje pune, ali na kraju će biti pune ludnice. Ova pandemija će sigurno ostaviti trag - rekao je za mirovina.hr

Ispričao je i kako kod njega ne vrijedi ona 'nemam vremena jer sam u mirovini' već ističe da ima vremena, samo što mu se ne sviđa trenutačna situacija. Jedva čeka da prođe dan i kada dođe sljedeći, zapravo bude isti kao i prethodni.

VODIO JE NJEGOVU 'KVISKOTEKU' Oliver Mlakar: Šokiran sam. To je veliki gubitak. Goluža je bio genijalan, otac naših kvizova...

Karijeru je polako gradio i došao do statusa najveće TV zvijezde. Najpoznatijim ga je učinila Kviskoteka Laze Goluže, što mu je i danas najdraži projekt. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cipelcug 05.03.2021.

    Gospon Oliver imaš prav. Mirovine su porasle za 0.56% pa kaj je to. Jedan kruh i 1 litra mlijeka više.

  • 05.03.2021.

    Za propusnicu u ludnicu danas moraš imat dobru vezu ili nešto dobro napravit za što će javnost saznat, bez toga nema propusnice.

  • ZLATKO FILIPOVIĆ 05.03.2021.

    A i ti si već za ludnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare