To je to što me zanima!

Opa! Stanija Dobrojević pozirala gola pa izbezumila pratitelje...

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) poznata je kao reality zvijezda koja svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnoj odjeći. Često pozira u oskudnim modnim kombinacijama kojima ističe svoje obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala bez odjeće. Točnije, samo u tangama. Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratitelji komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

- Nemaš konkurenciju! Izgledaš odlično za svoje godine. Niti mlade starlete ti nisu do koljena - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. 

FANOVI 'NA APARATIMA' Stanija je pokazala međunožje

Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • _Varešak_ 24.12.2020.

    Ima veći guz od glave.

  • Fighter for Justice 24.12.2020.

    Imam veci interes za slovenske i madjarske starlete ove koje nam servirate su plastične i neiskrene.

  • plameni jazavac 23.12.2020.

    vlaška faca

Komentiraj...
Vidi sve komentare