Show

Komentari 72

Stanija je pokazala međunožje

Stanija je pokazala međunožje

Kako se vi grijete u ove hladne dane?, napisala je starleta koja je nedavno doputovala iz Amerike u Srbiju zbog suđenja s bivšim robijašem Kristijanom Golubovićem

I baš kada su obožavatelji srpske starlete Stanije Dobrojević (35) pomislili kako se 'smirila' s objavljivanjem provokativnih objava, ona ih je demantirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kako se vi grijete u ove hladne dane? - napisala je u opis nove fotografije na Instagramu. Pozirala je u crvenoj majici i bijelim tangicama, a svu pažnju privuklo je njezino međunožje koje joj je 'izvirilo'. 

Nije dugo trebalo da pratitelji i fanovi 'polude' i pošalju joj hrpu poruka...

- Stanija, rado bih te grijao, ne bi ti trebao jorgan ili poplun - samo je jedan od komentara.

Starleta je nedavno doputovala iz Amerike u Srbiju zbog suđenja s bivšim robijašem Kristijanom Golubovićem (51) koji joj je u 'Zadruzi' prijetio smrću.

- Svi su upućeni u to kako mi je prijetio smrću. Rekla sam dosta, ovo više nije reality, ovo nije show, sada je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da se niti ne moram vratiti u Srbiju. Normalno je da se čovjek uplaši. Najteže je mojoj obitelji. Oni ovo jako teško doživljavaju. Moja majka gleda te klevete... Ja se ne bavim time što oni meni pripisuju - ispričala je Stanija za srpske medije

Najčitaniji članci