Show

Komentari 52

Opa! Stanija Dobrojević pozirala gola pa izbezumila pratitelje...

Opa! Stanija Dobrojević pozirala gola pa izbezumila pratitelje...

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) poznata je kao reality zvijezda koja svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnoj odjeći. Često pozira u oskudnim modnim kombinacijama kojima ističe svoje obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala bez odjeće. Točnije, samo u tangama. Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratitelji komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

- Nemaš konkurenciju! Izgledaš odlično za svoje godine. Niti mlade starlete ti nisu do koljena - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. 

Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. 

Najčitaniji članci