To je to što me zanima!

Opljačkali srpsku influencericu u Parizu, vrijednost ukradenih stvari je veća od 2 milijuna kuna

Atraktivna influencerica, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga 'Glam&Glitter' zbog kojeg je i postala popularna. Dolazi iz Sarajeva, a djetinjstvo je provela u Novom Sadu. Jedno vrijeme živjela je i u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Popularnoj srpskoj Influencerici Tamari Kalinić lopovi su provalili u stan i ukrali luksuzne satove, torbice i kofere. Stan se nalazi u blizini Elizejske palače u Parizu, a ona za vrijeme provale nije bila kod kuće, piše francuski C News.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Provalnici su ušli kroz prozor koji gleda na unutarnje dvorište, a Tamara je u stan stigla oko ponoći te odmah alarmirala policiju. 

Vrijednost ukradenih stvari procjenjuje se na više od 300 tisuća eura, odnosno više od 2.2 milijuna kuna. 

PROVALIO U KUĆU Zahvaljujući forenzičarima otkriven lopov iz 2015. godine

Kalinić se nekoliko dana nakon provale prvi put oglasila na društvenim mrežama.

- Spremam si sve vaše poruke podrške. Čine me voljenom i zaštićenom sa svom svojom pozitivnom energijom i molitvama. Hvala vam na svemu. Vaša podrška daje mi nadu da će sve biti uredu. Veliko hvala svi mojim poslovnim partnerima i brendovima koji nude pomoć. Također, zahvalna sam obitelji i prijateljima za sve što su učinili za mene ovih dana. Moj dečko bio je pravi heroj tijekom ovog svega i sada smo jači nego ikad - napisala je Tamara na Instagram storyju. 

Atraktivna influencerica, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga 'Glam&Glitter' zbog kojeg je i postala popularna. 

Dolazi iz Sarajeva, a djetinjstvo je provela u Novom Sadu. Jedno vrijeme živjela je i u Los Angelesu dok na Instagramu trenutno piše kako živi na relaciji London - Pariz. 

Prema Timesu Tamara je među top 100 influencera svijeta, a 2017. godine proglašena je influencericom godine na dodjeli Elle Style Awardsa. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • CrnaVrana.. 08.07.2021.

    PS. Nisam znao da šminka i bižuterija mogu vrijedit 300 soma eura...

  • CrnaVrana.. 08.07.2021.

    hahaha, 300 soma eura u kući ne drže nit najbogatiji francuzi, a kamoli jedna obična fufica iz servije. A i kad imaju takvo što, onda je osigurano, plus što je security malko žešći.

  • ludaluda 07.07.2021.

    hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare