Obavijesti

Show

Komentari 19

Opljačkali srpsku influencericu u Parizu, vrijednost ukradenih stvari je veća od 2 milijuna kuna

Opljačkali srpsku influencericu u Parizu, vrijednost ukradenih stvari je veća od 2 milijuna kuna
4

Atraktivna influencerica, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga 'Glam&Glitter' zbog kojeg je i postala popularna. Dolazi iz Sarajeva, a djetinjstvo je provela u Novom Sadu. Jedno vrijeme živjela je i u Los Angelesu

Popularnoj srpskoj Influencerici Tamari Kalinić lopovi su provalili u stan i ukrali luksuzne satove, torbice i kofere. Stan se nalazi u blizini Elizejske palače u Parizu, a ona za vrijeme provale nije bila kod kuće, piše francuski C News.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Provalnici su ušli kroz prozor koji gleda na unutarnje dvorište, a Tamara je u stan stigla oko ponoći te odmah alarmirala policiju. 

Vrijednost ukradenih stvari procjenjuje se na više od 300 tisuća eura, odnosno više od 2.2 milijuna kuna. 

Zahvaljujući forenzičarima otkriven lopov iz 2015. godine
Zahvaljujući forenzičarima otkriven lopov iz 2015. godine

Kalinić se nekoliko dana nakon provale prvi put oglasila na društvenim mrežama.

- Spremam si sve vaše poruke podrške. Čine me voljenom i zaštićenom sa svom svojom pozitivnom energijom i molitvama. Hvala vam na svemu. Vaša podrška daje mi nadu da će sve biti uredu. Veliko hvala svi mojim poslovnim partnerima i brendovima koji nude pomoć. Također, zahvalna sam obitelji i prijateljima za sve što su učinili za mene ovih dana. Moj dečko bio je pravi heroj tijekom ovog svega i sada smo jači nego ikad - napisala je Tamara na Instagram storyju. 

Atraktivna influencerica, po struci farmaceutkinja, vlasnica je bloga 'Glam&Glitter' zbog kojeg je i postala popularna. 

Dolazi iz Sarajeva, a djetinjstvo je provela u Novom Sadu. Jedno vrijeme živjela je i u Los Angelesu dok na Instagramu trenutno piše kako živi na relaciji London - Pariz. 

Prema Timesu Tamara je među top 100 influencera svijeta, a 2017. godine proglašena je influencericom godine na dodjeli Elle Style Awardsa.