To je to što me zanima!

Oprah kriva za sve? Voditeljica: Nemam veze s Harry i Meghan

Oprah je bila 'prva osoba' koja je s bračnim parom razgovarala o 'oslobađanju' od kraljevske dužnosti. Šuškalo se kako je Oprah ohrabrila par da 'rade svoje stvari' i 'grade svoj vlastiti brend' u Sjevernoj Americi
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (38) i njen suprug, princ Harry (35) objavili su 8. siječnja da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti koje su do sada obnašali.

NEKA SAMI ZARAĐUJU Prijetnje Princa Charlesa: Neću financirati Meghan i Harryja...

Ova je odluka, koja je zaprepastila sve, a posebno kraljicu Elizabetu II (93), stigla odmah nakon njihovog povratka iz Kanade, gdje je par proveo blagdane.

Upravo u razdoblju odmora od kraljevskih dužnosti, za vrijeme kojeg su Meghan i Harry s osmomjesečnim sinom Archiejem uživali prvo u SAD-u, zatim u Kanadi. Krenula su šuškanja kako je voditeljica Oprah Winfrey (65) kriva za odluku kraljevskog para.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše Daily Mail televizijska voditeljica, koja je prijateljica Meghan i njezine majke Dorije Ragland, bila je 'prva osoba' koja je s bračnim parom razgovarala o 'oslobađanju' od kraljevske dužnosti.

KOMENTARI FANOVA: Meghan sad može samu sebe glumiti u seriji 'The Crown'...

Šuškalo se kako je Oprah ohrabrila par da 'rade svoje stvari' i 'grade svoj vlastiti brend' u Sjevernoj Americi.

Osim toga svjetski su mediji pokrenuli priče o tome kako u njihovom braku nisu idilični odnosi. Samo par sati nakon što su izdali priopćenje o povlačenju s kraljevskih dužnosti Meghan je viđena u šetnji Londonom bez vjenčanog prstena na ruci.

Nije trebalo dugo da se mnogi zapitaju što se zapravo događa sa supružnicima koji su uzdrmali Veliku Britaniju i je li ovo zadnji način da Harry pokuša spasiti brak s bivšom američkom glumicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 11.01.2020.

    I zbog Oprah, Koli izgubila izbore — istinita priča.

  • DominikLivakovic1 11.01.2020.

    Zar je stvarno toliki šok što su otišli od kraljevske obitelji? Velika stvar, ni tata mu još nije dočekao red da postane kralj, a neće to za života dočekati ni Harry. Zašto bi u ovom modernom svijetu živio u okovima starih užasnih vremena. Glupost.

  • SmrtAdezeuPlenkovicuOdlazi 11.01.2020.

    Americka prepucavanja, nije ovo za nas evropljane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare