Show

Komentari 8

Oprah kriva za sve? Voditeljica: Nemam veze s Harry i Meghan

Oprah kriva za sve? Voditeljica: Nemam veze s Harry i Meghan

Oprah je bila 'prva osoba' koja je s bračnim parom razgovarala o 'oslobađanju' od kraljevske dužnosti. Šuškalo se kako je Oprah ohrabrila par da 'rade svoje stvari' i 'grade svoj vlastiti brend' u Sjevernoj Americi

Vojvotkinja Meghan Markle (38) i njen suprug, princ Harry (35) objavili su 8. siječnja da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti koje su do sada obnašali.

Ova je odluka, koja je zaprepastila sve, a posebno kraljicu Elizabetu II (93), stigla odmah nakon njihovog povratka iz Kanade, gdje je par proveo blagdane.

Royal visit at  Canada House

Upravo u razdoblju odmora od kraljevskih dužnosti, za vrijeme kojeg su Meghan i Harry s osmomjesečnim sinom Archiejem uživali prvo u SAD-u, zatim u Kanadi. Krenula su šuškanja kako je voditeljica Oprah Winfrey (65) kriva za odluku kraljevskog para.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako piše Daily Mail televizijska voditeljica, koja je prijateljica Meghan i njezine majke Dorije Ragland, bila je 'prva osoba' koja je s bračnim parom razgovarala o 'oslobađanju' od kraljevske dužnosti.

Šuškalo se kako je Oprah ohrabrila par da 'rade svoje stvari' i 'grade svoj vlastiti brend' u Sjevernoj Americi.

Osim toga svjetski su mediji pokrenuli priče o tome kako u njihovom braku nisu idilični odnosi. Samo par sati nakon što su izdali priopćenje o povlačenju s kraljevskih dužnosti Meghan je viđena u šetnji Londonom bez vjenčanog prstena na ruci.

*EXCLUSIVE* Meghan Markle - The Duchess of Sussex and the Social Media expert David Watkins leaving the Dorfman Theatre in London

Nije trebalo dugo da se mnogi zapitaju što se zapravo događa sa supružnicima koji su uzdrmali Veliku Britaniju i je li ovo zadnji način da Harry pokuša spasiti brak s bivšom američkom glumicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci