To je to što me zanima!

Oskarovac Joaquin Phoenix je neprepoznatljiv! Na snimanju novog filma skroz se zapustio

Otkako je Robert De Niro promijenio svoj izgled za ulogu boksača Jake LaMotte u filmu 'Razjaren bik', zauvijek je promijenjena filmska gluma za muške glumce. Glumci su spremni skroz promijeniti se za ulogu, a Phoenix nije nikakav izuzetak
Vidi originalni članak

Poznati Oskarovac Joaquin Phoenix (46)  ponovno je transformirao svoje tijelo za filmsku ulogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je snimljen na setu za nadolazeći film 'Disappointment Blvd.' u kanadskom Montrealu. Na paparazzo fotografijama oskarovac izgleda mnogo starije, sa sijedom, rijetkom kosom i s puno dodatne težine.

Iako se detalji filma čuvaju u tajnosti, radnja je opisana kao 'intimni portret jednog od najuspješnijih poduzetnika svih vremena'. Film režira Ari Aster (35), a uz Phoenixa pojavit će se i brodvejske zvijezde Nathan Lane (65) i Patti LuPone (72).

GLUMAC JE NEPREPOZNATLJIV Mark Wahlberg drastično je promijenio izgled: U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma!

Glumcu nije strana promjena izgleda za uloge, Joaquin je za ulogu 'Jokera' izgubio nevjerojatnih 22 kilograma, zbog čega je u konačnici postao opsjednut  gubitkom kilograma.

- Jednom kada postignete cilj, sve se promijeni. Postaneš opsjednut ako dobiješ 10 dekagrama nazad i zapravo razvijete tu neku vrstu poremećaja - izjavio je tada Phoenix.  

Otkako je Robert De Niro (77) promijenio svoj izgled za ulogu boksača Jake LaMotte u filmu 'Razjaren bik', zauvijek je promijenjena filmska gluma za muške glumce. Glumci kao Mark Wahlberg (50), Christian Bale (47) su spremni skroz promijeniti se za ulogu, a Phoenix nije nikakav izuzetak.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare