Show

Komentari 0

Oskarovac Joaquin Phoenix je neprepoznatljiv! Na snimanju novog filma skroz se zapustio

Oskarovac Joaquin Phoenix je neprepoznatljiv! Na snimanju novog filma skroz se zapustio

Otkako je Robert De Niro promijenio svoj izgled za ulogu boksača Jake LaMotte u filmu 'Razjaren bik', zauvijek je promijenjena filmska gluma za muške glumce. Glumci su spremni skroz promijeniti se za ulogu, a Phoenix nije nikakav izuzetak

Poznati Oskarovac Joaquin Phoenix (46)  ponovno je transformirao svoje tijelo za filmsku ulogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac je snimljen na setu za nadolazeći film 'Disappointment Blvd.' u kanadskom Montrealu. Na paparazzo fotografijama oskarovac izgleda mnogo starije, sa sijedom, rijetkom kosom i s puno dodatne težine.

Iako se detalji filma čuvaju u tajnosti, radnja je opisana kao 'intimni portret jednog od najuspješnijih poduzetnika svih vremena'. Film režira Ari Aster (35), a uz Phoenixa pojavit će se i brodvejske zvijezde Nathan Lane (65) i Patti LuPone (72).

Glumcu nije strana promjena izgleda za uloge, Joaquin je za ulogu 'Jokera' izgubio nevjerojatnih 22 kilograma, zbog čega je u konačnici postao opsjednut  gubitkom kilograma.

- Jednom kada postignete cilj, sve se promijeni. Postaneš opsjednut ako dobiješ 10 dekagrama nazad i zapravo razvijete tu neku vrstu poremećaja - izjavio je tada Phoenix.  

Otkako je Robert De Niro (77) promijenio svoj izgled za ulogu boksača Jake LaMotte u filmu 'Razjaren bik', zauvijek je promijenjena filmska gluma za muške glumce. Glumci kao Mark Wahlberg (50), Christian Bale (47) su spremni skroz promijeniti se za ulogu, a Phoenix nije nikakav izuzetak.