Show

Komentari 15

Mark Wahlberg drastično je promijenio izgled: U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma!

Mark Wahlberg drastično je promijenio izgled: U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma!

Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke

Mark Wahlberg (49) nedavno je snimljen na setu novog filma Stu, u kojem glumi bivšeg boksača koji postaje svećenik, a zbog njegove transformacije teško je povjerovati da je nekada imao mišićavo tijelo i bio model. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma kako bi u filmu glumio bivšeg boksača u teškoj kategoriji. Osim svoje veće građe, Mark je za ulogu obrijao i glavu. Glumac je na setu nosio zelenu polo majicu, a kasnije se presvukao u džemper koji se nosio 90-ih godina.

- Glumim tipa koji je bio borac, bio je mnogo toga. Bio je borac, preselio se u L.A . da bi postao glumac, zaljubio se u djevojku, imao je nesreću, imao je izvantjelesno duhovno iskustvo, pa je odlučio postati svećenik - rekao je glumac TV voditelju Jimmy Kimmelu (53).

- Umro je od rijetke bolesti, IBM, ali imao je velik utjecaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu -  dodaje Mark.

Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke.

-  Htjeli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao jesti palačinke - priznaje glumac.

 


 

Najčitaniji članci