To je to što me zanima!

Ovo je luksuzna kuća Hugha Jackmana koju iznajmljuje za čak 155.000 eura mjesečno

Glumac Hugh Jackman i njegova supruga odlučili su preko zime svoju novouređenu raskošnu kuću u resorstu East Hampton iznajmljivati
Vidi originalni članak

Glumac Hugh Jackman (54) i njegova supruga, glumica Deborra-Lee Furness (67), preko zime iznajmljuju svoju raskošnu kuću u resortu East Hampton u saveznoj državi New York, kako navodi New York Post.

Njihova ljetna rezidencija ima pet spavaćih soba i kupaonica, odvojenu gostinjsku kuću, teretanu, kazalište, bazen, jacuzzi, kuhinju i blagovaonicu. Najam ove luksuzne kuće je 166.666 dolara mjesečno (155.000 eura).

ROMANTIČAR U DUŠI Hugh emotivnom objavom čestitao supruzi 26. godišnjicu braka: 'Ti si svjetlo mog života!'

Par je kuću kupio 2015. godine za 3.5 milijuna dolara, a preuređivali su je šest godina kako bi izgradili dom iz snova. Imanje je smješteno uz samu atlantsku obalu. U kolovozu prošle godine potrošili su 22,1 milijun dolara za glamurozni penthouse u New Yorku, a prodaje se još i njihov objekt s tri samostalne rezidencije na West Villageu za koji traže 38,9 milijuna. 

s Ryanom Reynoldsom Hugh Jackman vraća se kao Wolverine u filmu 'Deadpool 3'

Iako se sa suprugom očigledno bacio u biznis nekretninama, nije zanemario ni svoju prvu karijeru. Glumit će Wolverinea u trećem dijelu Deadpoola čija je premijera najavljena za 8. studenog iduće godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare