To je to što me zanima!

Nikolina Pišek se prisjetila svog djetinjstva: Bratić joj je političar

Prije četiri godine je stranka Naprijed, Hrvatska! - Progresivni savez za predsjednika Gradske organizacije Grada Zagreba izabrala Žagara i predložila ga kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović Pišek (47) je na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva. Prisjetila se igranja s bratićem Mislavom Žagarom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja i tićbra... On je ovaj plavi anđeoliki. Ja sam ova do - napisala je u opis objave.

Inače, Žagar je od ranije poznat javnosti, i to kao političar. Prije četiri godine je stranka Naprijed, Hrvatska! - Progresivni savez za predsjednika Gradske organizacije Grada Zagreba izabrala upravo Žagara i ujedno ga predložila kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima.

'NAPRIJED HRVATSKA' Mislav Žagar je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

Žagara je za stranačkog kandidata za gradonačelnika Zagreba na skupštini u Kulturnom centru Travno predložio predsjednik stranke Ivo Josipović (63).

Zahvalivši na kandidaturi, Žagar je tada rekao kako građanima Zagreba želi vratiti povjerenje u gradske institucije i u trgovačka društva, a Zagrebu donijeti strategiju i viziju razvoja te raditi na obnovi političke kulture u Gradskoj skupštini i unapređenju životnog standarda stanovnika Zagreba. No, kasnije se povukao iz politike i javnosti.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 17.11.2020.

    predivna žena

  • Chemica 16.11.2020.

    Kontroverzan...Nit je ustašovao, nit je krao...Jedino se onomad pogubio kad je kao šef nadležnog gradskog ureda mislio da skraćenica k. č. br. predstavlja kućni broj. Ako je on kontroverzan, kakvi su onda svi ovi šta ih je pljenki posmjenjivo...Akademski obrazovani građani koji navodno nisu u stanju popisati vlastitu imovinu. Pa im se ukaže Mercedes viška na tratini pred kućom. Aha. Imamo HDZ-ovog suca Ustavnog suda koji je priznao (?!) da se lažno predstavljao pa je ipak izabran na tu funkciju. Imamo i Sanaderovog Bačića koji je danas pljenkijev Bačić. I onda jedno ne preveć sposobno nevinašce proglašavate kontroverznim. To mu je valjda najveći kompliment kojeg je mogao dobiti kao političar.

  • japanokinezjapano 16.11.2020.

    Tako dirljiv članak, malo riječi, a toliko poučno štivo. Evo suza suzu goni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare