Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Mislav Žagar je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

Žagara je za stranačkog kandidata za gradonačelnika Zagreba na skupštini u Kulturnom centru Travno predložio predsjednik "Naprijed, Hrvatska!" Ivo Josipović

13 komentara

Stranka "Naprijed, Hrvatska! - Progresivni savez" u nedjelju je, na osnivačkoj skupštini zagrebačkog ogranka, za predsjednika Gradske organizacije Grada Zagreba izabrala Mislava Žagara i ujedno ga predložila kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

 Žagara je za stranačkog kandidata za gradonačelnika Zagreba na skupštini u Kulturnom centru Travno predložio predsjednik "Naprijed, Hrvatska!" Ivo Josipović.

Zahvalivši na kandidaturi,  Žagar je rekao kako građanima Zagreba želi vratiti povjerenje u gradske institucije i u trgovačka društva, a Zagrebu donijeti strategiju i viziju razvoja te raditi na obnovi političke kulture u Gradskoj skupštini i unapređenju životnog standarda stanovnika Zagreba. 

Ako dobije povjerenje građana morat će, kaže, popraviti veliku štetu, moralnu i materijalnu, koju je sadašnji gradonačelnik u proteklih 15 godina napravio te vratiti dostojanstvo poduzetnicima, obrtnicima, tetama u vrtiću, pregaocima u zagrebačkoj kulturi i sportu, jer je, dodaje, netko u posljednjih petnaest godina, sebi dao za pravo da im to dostojanstvo oduzme.

- Imamo rješenje za Zagrebački holding, za problem prevelike direkcije u Holdingu i ovisnost Holdinga o gradonačelniku. Želimo zaustaviti pogrešne investicije - poručio je, uz ostalo, Žagar te ocijenio da se gradski prihodi danas troše na neprimjeren, netransparentan i populistički način.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message