To je to što me zanima!

'Posao joj je bio jako stresan, a zbog Meghan je stalno plakala'

Bivša asistentica Melissa ranije je radila za glazbenika Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, a otkaz je navodno dala zbog lošeg ponašanja vojvotkinje
Vidi originalni članak

Šest mjeseci nakon vjenčanja Meghan Markle (37) i princa Harryja (34), Meghanina osobna asistentica Melissa Toubati (39) dala je otkaz. Tada se prvi put počelo pričati o tome da Meghan nije toliko mila i draga kao što se to na početku mislilo, a sad su procurili detalji o njezinom odnosu s bivšom asistenticom. 

Kako prenosi Mirror, izvor blizak kraljevskoj obitelji priznao je kakve je pritiske redovito proživljavala njezina asistentica Melissa te koji su pravi razlozi njenog otkaza. 

BIVŠA ASISTENTICA KAŽE Nije baš mila i draga? Procurili detalji o naravi Meghan Markle

- Njezin posao bio je jako stresan. Morala se nositi s mnogim zahtjevima vojvotkinje zbog čega je bila pod ogromnim pritiskom. Često je i plakala - priznao je izvor. 

- Melissa je nevjerojatno talentirana za svoj posao i bila je važan faktor kraljevskog vjenčanja. No, jednostavno je bilo mnogo lakše da im se putevi naprosto razdvoje - rekao je izvor za Mirror. Melissa je prije suradnje s Meghan radila za glazbenika Robbieja Williamsa (44) i njegovu suprugu Aydu Field (39).

SVE ZBOG MEGHAN Svađaju se? William i Harry zajedno ne žele provesti Božić

Već se ranije negativno govorilo o Meghaninom odnosu prema zaposlenicima i njezinom razmaženom ponašanju kojem je prigovorila i sama kraljica. Na kraljevskom vjenčanju, Meghan je umjesto tijare izrađene za kraljicu Mary željela nositi smaragdnu tijaru. To se kraljici nikako nije svidjelo pa se na njezino ponašanje požalila Harryju.

Pravu istinu o Meghan potvrdila je i njezina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne (52) koja je za medije rekla da je vojvotkinja 'izbirljiva i zahtjevna' te da misli samo na ono što sama želi. Naime, ona tvrdi da će Meghan prekinuti odnos sa svakim tko se s njom oko bilo čega neće složiti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.12.2018.

    Stvarno više,koga briga

  • kužibaba 04.12.2018.

    Dosadni ste vise sa tom tijarom

  • 04.12.2018.

    ne izgleda strogo hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare