Obavijesti

Show

Komentari 31

Svađaju se? William i Harry zajedno ne žele provesti Božić

Svađaju se? William i Harry zajedno ne žele provesti Božić
9

Kako govore izvori bliski kraljevskom dvoru, William i Harry već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a sve je to navodno prouzročila svađa zbog Meghan koja starijem bratu nikako nije 'sjela'...

VIDEO

Izgleda da su odnosi između prinčeva Williama i Harryja sve gori. Naime, nakon što je u medije izašla informacija o tome da se princ Harry (34) i njegova novopečena supruga Meghan Markle (37) namjeravaju odseliti, izgleda da čak ni blagdane neće provesti s bratom i šogoricom.

Prince William and his wife Kate to Hamburg

Kako donosi Daily Mail, princ William (36) i Kate Middleton (36) Božić neće proslaviti na kraljevskom dvoru, već s Kateinim roditeljima. Njima će se navodno pridružiti i njezina sestra Pippa (35) koja je prije mjesec dana rodila dječaka Arthura. 

Pokretanje videa...

01:15

Iako je William već nekoliko puta izjavio da vrijeme voli provoditi sa obitelji svoje supruge, izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da je razlog Meghan. Naime, William i Harry već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a sve je to prouzročila svađa zbog Meghan koja starijem bratu nikako nije 'sjela'.

Meghan, Duchess of Sussex, her mother, Doria Ragland and Britain

Daily Mail prenosi da je William upozoravao Harryja na američku glumicu te smatrao da ona nije 'dobar materijal' za suprugu, što je njegov mlađi brat potpuno ignorirao.

Detalji o Meghan koji su u javnost procurili tek nedavno pokazuju da nije tako mila i draga kao što se to na samom početku činilo. Naime, sve je to potvrdila i Meghanina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne (52) koja je za medije rekla da je Meghan 'izbirljiva i zahtjevna' žena koja misli samo na ono što ona sama želi. Ona tvrdi da će Meghan prekinuti odnos sa svakim tko se s njom neće složiti. 

Nije baš mila i draga? Procurili detalji o naravi Meghan Markle
Nije baš mila i draga? Procurili detalji o naravi Meghan Markle

U knjizi o kraljevskoj obitelji Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'. 

Na njezino ponašanje Harryja je navodno prije vjenčanja upozorila i sama kraljica. Naime, Meghan je na kraljevskom vjenčanju umjesto tijare izrađene za kraljicu Mary, željela nositi smaragdnu tijaru. To se kraljici nikako nije svidjelo pa je odmah prigovorila njezinom ponašanju. 

Royal Wedding 2018: Prince Harry Ties The Knot With Meghan Markle at St George

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uskoro sele iz palače Kensington, i to na prekrasno imanje Frogmore koje im je na poklon darovala kraljica Elizabeta II (92).

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje