To je to što me zanima!

Poslužio tri glavna jela, za trud dobio kritike: 'Baš je pretjerao'

Sonja se odlučila za ocjenu sedam zato što joj je bilo previše svega pa je ispalo prekomplicirano. Gordana je dala ocjenu deset zbog dobrodošlice i dobre atmosfere, Karmen je dala devetku, a Nikolina desetku.
Vidi originalni članak

Premda je današnji natjecatelj iz Varaždina, nije kuhao ondje nego je ekipu „Večere za 5 na selu“ ugostio na svom šumskom imanju uz Dravu. Za njih je pripremio zanimljiv jelovnik koji se sastojao od predjela Se domaće, glavnog jela Šveđani buju došli i deserta Mamica su pekli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok su se dame divile putu do Antuna i razgovarale o današnjem domaćinu, on je postavljao stol. „Mislim da uživa u našemu društvu“, rekla je Sonja, a s njom su se složile i ostale natjecateljice. Antun ih je dočekao s aperitivom - rakijom od višnje, kruške, breskve te likerom od masline. „Nisam još pila liker od masline i htjela sam to probati jer volim nove stvari“, rekla je Nikolina.

Ubrzo su počeli s večerom - predjelom koje se sastojalo od tri vrste kobasica, domaćeg sira i vrhnja, umaka od hrena i jabuka. „Odlične su kobasice, ali ne bih to stavila za predjelo“, rekla je Sonja, a Karmen je tražila recept. „Predjelo mi je bilo odlično“, rekla je Nikolina.

OKOLINA IH OSUĐIVALA O Sonji (33) i Josipu (65) svi pričaju: 'Kad se doselila k meni, nije mi znala ni juhu skuhati...'

Za idući slijed Antun je poslužio čak tri glavna jela; piletinu u gorgonzoli, lungić u pikantnom umaku sa špeclama te domaće kobasice s krumpirom, objašnjavajući svojim gošćama da im je želio pripremiti pravi švedski stol. „Stvarno je pretjerao, ne znam otkud početi“, čudila se Nikolina s ostatkom ekipe, a domaćin im je govorio da uzmu od svega pomalo. „Koliko je bilo svega na stolu, još su mogli i Šveđani doći“, šalila se Sonja, a Karmen nema nikakvu zamjerku na glavno jelo zato što joj je baš sve bilo fino.

Na kraju je domaćin poslužio palačinke s narančinim sokom i dva domaća pekmeza - od borovnice te lješnjaka i čokolade. Karmen nije bila oduševljena izborom deserta, no Nikolini je bio super. „Palačinke mi mogu biti predjelo, glavno jelo i desert“, komentirala je. „Probala sam da mogu ocijeniti, ali nisam obožavateljica palačinki“, rekla je Gordana i naposljetku zaključila da su fine. Večer je uljepšao mladić na gitari i djevojka koja je pjevala.

Zanimljiva večera došla je svom kraju, a Sonja se odlučila za ocjenu sedam zato što joj je bilo previše svega pa je ispalo prekomplicirano. Gordana je dala ocjenu deset zbog dobrodošlice i dobre atmosfere, Karmen je dala devetku zato što ne voli palačinke, a Nikolina je dala desetku jer joj je sve bilo savršeno.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Čupava 15.10.2020.

    Kolko sam skužila sve je bilo fino, čovjek se iznadprosječno potrudio, prekrasan kraj, više nego dovoljno hrane i opet ne valja?? Ok, ne volim ni ja da je previše jer mi žao baciti nešto fino ali ljudi moji ovo je stvarno za vjerovali ili ne. Koja komplicirana sorta ljudi

  • Žuži. 15.10.2020.

    StjepanValjak napravio je 3 vrste glavnog jela i svi odlični.Ako nisi gledao,ne komentiraj.On nije poslužio makar šta ,da bi ti opvu floskulu upotrijebio

  • 15.10.2020.

    Kobasice ( suhomesnate ) se pretežno služe baš kao predjelo. Gospođa je očito promašila show, ako joj je ponuda na stolu bogata, a to njoj ipak prekomplicirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare