Obavijesti

Show

Komentari 61

O Sonji (33) i Josipu (65) svi pričaju: 'Kad se doselila k meni, nije mi znala ni juhu skuhati...'

O Sonji (33) i Josipu (65) svi pričaju: 'Kad se doselila k meni, nije mi znala ni juhu skuhati...'
10

Tijekom pripreme večere za svoje goste, Sonja je u pomoć pozvala supruga. Osim što joj je pomogao oko pripreme jela, Josip je ispričao i kako je izgledao prvi ručak koji je skuhala u njihovom zajedničkom domu

VIDEO

Nakon što su se Sonja (33) i njezin suprug Josip Lončarić (65) pojavili ovog tjedna u 'Večeri za 5 na selu', javnost ne prestaje pričati o njima. Sve je privukla ljubavna priča para s velikom razlikom u godinama. Neki ih gledatelji zbog toga osuđuju, a drugi komentiraju kako ljubav ne poznaje godine. 

Domaćica Sonja ima 32 godine starijeg muža: S njim živim od 17-e godine, osuđivali su nas...
Domaćica Sonja ima 32 godine starijeg muža: S njim živim od 17-e godine, osuđivali su nas...

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica u 'Večeri za 5'

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

- Ljubav kad se dogodi, godine su samo broj. Shvatite to već jednom. Ljubav nije nikada između tijela, nego između duša. A duše ne poznaju nikakve granice - napisala je gledateljica.

Sonja dolazi iz mjesta Praporčan pokraj Čakovca i radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe. Za sebe kaže da je pozitivna i vedra, voli zabavu i druženje pa je to i jedan od razloga što se prijavila u show. Premda puno radi, uvijek nađe vremena za svoj omiljeni hobi - pečenje kolača. Najčešće kuha tjestenine i međimursku gibanicu, a preferira mediteransku kuhinju.

Živi sa suprugom Josipom i kćerkom Rebekom (14). Par je u braku 16 godina, a vezu su započeli kada je Sonja imala 17 godina. Ubrzo su počeli i živjeti skupa. Kaže kako je suprug voli razveseliti s dobrom večerom te da odlično kuha. Od njega je naučila i kuhati jer je došla mlada za snahu. 

- Bilo je teških vremena jer je među nama velika razlika u godinama, ali našli smo se. U nekom periodu mog života trebala mi je potpora i stalna čvrsta osoba. To sam sve našla u Josipu. Pokraj mene žive moj tata i njegova žena tako da imam veliku potporu i to mi jako puno znači - ispričala je Sonja za RTL.

Tijekom pripreme večere za svoje goste, Sonja je u pomoć pozvala supruga. Osim što joj je pomogao oko pripreme jela, Josip je ispričao i kako je izgledao prvi ručak koji je skuhala u njihovom zajedničkom domu. 

- Sonja se doselila k meni. Rekla je da zna kuhati, a zeznula je i juhu. Kažem daj mi juhu kad ono - šeflja može stajati okomito unutra. Previše je rezanaca stavila unutra - ispričao je, a Sonja se od srca nasmijala te otkrila kako joj je to bila prva juha koju je skuhala u životu.

U showu je Sonja skupila 38 bodova. Za predjelo je pripremila paštetu od guščje jetre s džemom od aronije. Glavno jelo nazvala je Potrti kotač, a sastojalo se od trganca i pohane puretine punjene mesom iz tiblice i sirom. Kandidati su bili oduševljeni i desertom međimurskom gibanicom. Cijelu večer začinili su tamburaši iz KUD-a Selnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin