To je to što me zanima!

Potvrda ljubavi: Dojčinović i Madžar skupa gledali utakmicu

Već se pričalo da između njih frcaju iskre, a i njihovi prijatelji i suradnici govorili su kako je par u vezi više od godinu dana. Iako su se prije skrivali od znatiželjnih pogleda, sad se ipak češće pojavljuju skupa
Vidi originalni članak

Napetu utakmicu Norveške i Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Stockholmu pratili su i dizajnerica Aleksandra Dojčinović (38) i savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar (40).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već se pričalo da između njih frcaju iskre, a i njihovi prijatelji i suradnici govorili su kako je par u vezi već više od godinu dana. Iako su se prije skrivali od znatiželjnih pogleda, sad se ipak češće pojavljuju skupa na javnim događanjima, posebice utakmicama.

Šuškalo se kako par planira i zajedničko useljenje, no Madžar na to nije imao što reći.

MADŽAR I NJEGOV CEKER Tajna šarene torbe: Otkrili smo joj podrijetlo! Nije iz Hrvatske

- Ne mogu ništa komentirati, ali niti demantirati - rekao nam je Madžar kroz smijeh prije nekoliko mjeseci.

Kolege iz HDZ-a preklani su novinarima neslužbeno tvrdili da je Madžar ‘zauzet’, no i da njegovu navodnu odabranicu nitko nikada nije vidio. Tad su ga kolege iz stranke branili od tračeva da je markantni Hercegovac bacio oko na Bornu Kotromanić, bivšu suprugu Luke Rajića, koji je stekao milijunsko bogatstvo kao kralj mlijeka. 

POLITIKA I MODA Kolindin miljenik Madžar tajno zaveo dizajnericu Dojčinović

- Privatni, odnosno obiteljski život, uvijek sam držao dalje od javnosti, tako će biti i ubuduće. Iako sve moje poslovne aktivnosti oduzimaju puno vremena, nastojim odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje te ga što kvalitetnije provesti s njima – rekao je lani u intervjuu za Express.

No i tada se već predsjedničin savjetnik veoma zbližio s Dojčinović. Na jednoj njezinoj reviji spasio je život posjetiteljici i ponosno je rekao kako mu je Aleksandra prijateljica, ali i, prema njegovu mišljenju, najbolja hrvatska modna dizajnerica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Cleocleo 26.01.2020.

    HDZ-ovske seljačine, oboje!

  • klle@ 26.01.2020.

    "Čuvar državnog cekera".

  • 25.01.2020.

    Šnajderica Žuži izabrala doktora

Komentiraj...
Vidi sve komentare