Show

Komentari 64

Potvrda ljubavi: Dojčinović i Madžar skupa gledali utakmicu

Potvrda ljubavi: Dojčinović i Madžar skupa gledali utakmicu

Već se pričalo da između njih frcaju iskre, a i njihovi prijatelji i suradnici govorili su kako je par u vezi više od godinu dana. Iako su se prije skrivali od znatiželjnih pogleda, sad se ipak češće pojavljuju skupa

Napetu utakmicu Norveške i Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Stockholmu pratili su i dizajnerica Aleksandra Dojčinović (38) i savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar (40).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Već se pričalo da između njih frcaju iskre, a i njihovi prijatelji i suradnici govorili su kako je par u vezi već više od godinu dana. Iako su se prije skrivali od znatiželjnih pogleda, sad se ipak češće pojavljuju skupa na javnim događanjima, posebice utakmicama.

Šuškalo se kako par planira i zajedničko useljenje, no Madžar na to nije imao što reći.

- Ne mogu ništa komentirati, ali niti demantirati - rekao nam je Madžar kroz smijeh prije nekoliko mjeseci.

Kolege iz HDZ-a preklani su novinarima neslužbeno tvrdili da je Madžar ‘zauzet’, no i da njegovu navodnu odabranicu nitko nikada nije vidio. Tad su ga kolege iz stranke branili od tračeva da je markantni Hercegovac bacio oko na Bornu Kotromanić, bivšu suprugu Luke Rajića, koji je stekao milijunsko bogatstvo kao kralj mlijeka. 

- Privatni, odnosno obiteljski život, uvijek sam držao dalje od javnosti, tako će biti i ubuduće. Iako sve moje poslovne aktivnosti oduzimaju puno vremena, nastojim odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje te ga što kvalitetnije provesti s njima – rekao je lani u intervjuu za Express.

No i tada se već predsjedničin savjetnik veoma zbližio s Dojčinović. Na jednoj njezinoj reviji spasio je život posjetiteljici i ponosno je rekao kako mu je Aleksandra prijateljica, ali i, prema njegovu mišljenju, najbolja hrvatska modna dizajnerica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci