To je to što me zanima!

Princeovi nasljednici sada tuže bolnicu, a javila se i bivša žena

Princea su pronašli mrtvog 21. travnja 2016. u njegovom domu. Službeni uzrok smrti je predoziranje fentanilom, koji je 50 puta snažniji od heroina
Vidi originalni članak

Nasljednici američkog pjevača Princea tužili su bolnicu u Illinoisu i lanac ljekarni Walgreen. Oni tvrde da su mogli spriječiti njegovu smrt 2016. da su postavili točnu dijagnozu i liječili njegovo predoziranje nekoliko dana ranije, priopćeno je sa suda.

NITKO NIJE OPTUŽEN Video Princea dan prije smrti: Nisu otkrili tko mu je dao lijek

Prema tužbi, liječnik i bolnički ljekarnik nisu ispravno ispitali slučaj, niti osigurali da pop zvijezda dobije odgovarajuće savjete. Šest nasljednika optužuje i dva ljekarnika da su glazbeniku nepropisno izdali lijek.

S druge strane, sada se javila i Princeova bivša supruga Mayte Garcia. Ona je reagirala na optužbe 'posrnule' glazbenice Sinead O'Connor (51) koja je izjavila da je glazbenik zlostavljao žene i koristio teške droge. Kazala je kako nikad nije bio nasilan prema njoj te da nikada nije vidjela da je takav prema nekom drugom.

PRINCE Prvu pjesmu skladao sa sedam, a do smrti ih je napisao tisuću

Isto tako, izrazila je sumnju u navodno 'blizak odnos' između Princea i Sinead. Njezine tvrdnje da je bivši suprug bio sklon eksperimentiranju s okultnim nazvala je 'sranjima'.

Podsjetimo, Princea su pronašli mrtvog 21. travnja 2016. u njegovom domu. Službeni uzrok smrti je predoziranje fentanilom, koji je 50 puta snažniji od heroina. Smrt glazbene zvijezde šokirala je svijet.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • StapickoKasika 26.04.2018.

    Ima najbolju pjesmu 80-ih, i 90-ih koju je napisao za jednu pjevacicu.

  • Constellation 🖤 25.04.2018.

    Purple rain...purple rain...

  • Demetra 25.04.2018.

    Tko normalan vjeruje onoj munjari Shinead? Prince je bio jedan jedini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare