To je to što me zanima!

Prva fotografija Billa Cosbyja iz zatvora: Nasmiješen i zapušten

Billov izgled se tijekom služenja zatvorske kazne podosta promijenio. Na najnovijoj fotografiji izgleda zapuštenije, ali i veselije u odnosu na fotografiju prije ulaska u zatvor
Vidi originalni članak

Čak i kad je iza rešetaka, osuđeni predator Bill Cosby (83) ne prestaje iznenađivati javnost. 'Osvanula' je nova zatvorska fotografija na kojoj se Bill smije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Holivudski predator Harvey Weinstein

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirao je za novu snimku iza rešetaka, osmijeh nije skidao, a oko vrata je imao zaštitnu masku. Ova rutinska fotografija nastala je početkom rujna u zatvoru SCI Phoenix u Pennsylvaniji, gdje je Bill zatvoren.

Ovo je prva fotografija Billa iz zatvora, otkako su ga 2018. godine osudili na zatvorsku kaznu u trajanju od tri do deset godina. Billov izgled se tijekom služenja zatvorske kazne podosta promijenio. Na najnovijoj fotografiji izgleda zapuštenije, ali i veselije u odnosu na fotografiju prije ulaska u zatvor. 

U travnju 2018. proglašen je krivim po svim točkama optužnice za zlostavljanje Andree Constand, žene koja je radila kao službenica ženske košarkaške momčadi Sveučilišta Temple na čijem su se kampusu i upoznali preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada imala 24 godine, a Bill 60. No, glumac tvrdi kako nije kriv. 

Čini se kako Billu i nije tako loše u zatvoru kako se pretpostavljalo da će biti. On svoju ćeliju naziva penthouseom te se osjeća povlašteno u zatvoru.

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE & FILM III Slavni seksualni predatori se ne kaju, a zlostavljali su stotine

- Nećete od mene čuti da se kajem. Bio sam tamo. Ne zanima me što o svemu misli grupa ljudi koja nije bila tamo. Oni ne znaju što se dogodilo - rekao je komičar jednom prilikom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nesimpatični Debeljko 21.10.2020.

    Pomilovat će ga gospodin Trump u drugom mandatu 🤡

  • bosanac 21.10.2020.

    I sad bi trebali žaliti pedofila, šta li???

  • komentator__Luka 21.10.2020.

    ostario 30 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare