To je to što me zanima!

Prvo je crtao penisom u showu, a sada mu je žao zbog svega?

Brent je nakon svog eksplicitnog nastupa izazvao pravu pomutnju, a tehnika slikanja s penisom dugim 27 centimetara postala je glavna tema na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Kanadski umjetnik, koji je izazvao popriličan šok u regiji nakon što se pojavio na pozornici prošlogodišnjeg 'Supertalenta' u bijelom kombinezonu, te ga svukao i slikao penisom umjesto kistom, iznenadio je svoje brojne pratitelje. 

Brent Ray Fraser (39) izbrisao je sve fotografije sa svojih društvenih mreža. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više od 14.000 vjernih fanova ostalo je 'uskraćeno', a razlog zbog kojeg se umjetnik odlučio na ovaj potez i dalje je nepoznat. 

Brent je nakon svog eksplicitnog nastupa izazvao pravu pomutnju, a tehnika slikanja s penisom dugim 27 centimetara postala je glavna tema na društvenim mrežama. Svog je 'pitona' inače osigurao na 320.000 kuna. 

OGLASILI SE Vijeće za elektroničke medije: 'Kitassov nastup nije sporan'

- Počelo je tako da sam umočio svoj erektirani penis u boju kako bih stvorio otisak te uhvatio svoju uzbuđenost i seksualnost kroz umjetnost. Htio sam svojim slikama dati seksualni naboj. Tako su nastali moji prvi monoprintovi - ispričao nam je Brent, kojemu su uzori umjetnici Yves Klein i Jackon Pollock.

I dok su se neki zgražali nad eksplicitnim sadržajem u showu i pitali se kako je to moglo biti dopušteno u jednoj obiteljskoj emisiji, drugi su bili oduševljeni spektakularnim nastupom. 

Davor Bilman (43), član žirija kojeg je Brent naslikao, napisao je na svom Instagramu kako u studiju za vrijeme nastupa nije bilo djece, dok je na 'malim ekranima' bio cenzuriran.

- Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kako god, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći 'ne' - rekla mu je Maja Šuput (39), a Davor i Janko Popović Volarić (38) zaključili su kako je to zaista talent te mu dali glas 'da'.

Penisoslikar je krajem studenog i Maji naslikao portret te joj ga poslao u emisiju. 

No čini se kako umjetniku iz Kanade ipak ne odgovara trenutna slava, a hoće li nastaviti s objavljivanjem fotografija na kojima pozira polugol ostaje enigma...

VIDI OVO! HOROSKOP: Predjetinjasti ili preozbiljni: Horoskopski znak otkriva vam koliko ste zrela osoba.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • bubamara2103 29.01.2019.

    27 cm, wou!

  • shell dexos2 GM 28.01.2019.

    umjetnik? hahahahahahahahaha

  • 28.01.2019.

    bar je sve nasmijao

Komentiraj...
Vidi sve komentare