Obavijesti

Show

Komentari 68

Prvo je crtao penisom u showu, a sada mu je žao zbog svega?

Prvo je crtao penisom u showu, a sada mu je žao zbog svega?
12

Brent je nakon svog eksplicitnog nastupa izazvao pravu pomutnju, a tehnika slikanja s penisom dugim 27 centimetara postala je glavna tema na društvenim mrežama

VIDEO

Kanadski umjetnik, koji je izazvao popriličan šok u regiji nakon što se pojavio na pozornici prošlogodišnjeg 'Supertalenta' u bijelom kombinezonu, te ga svukao i slikao penisom umjesto kistom, iznenadio je svoje brojne pratitelje. 

Brent Ray Fraser (39) izbrisao je sve fotografije sa svojih društvenih mreža. 

Pokretanje videa...

01:23

Više od 14.000 vjernih fanova ostalo je 'uskraćeno', a razlog zbog kojeg se umjetnik odlučio na ovaj potez i dalje je nepoznat. 

Brent je nakon svog eksplicitnog nastupa izazvao pravu pomutnju, a tehnika slikanja s penisom dugim 27 centimetara postala je glavna tema na društvenim mrežama. Svog je 'pitona' inače osigurao na 320.000 kuna. 

Vijeće za elektroničke medije: 'Kitassov nastup nije sporan'
Vijeće za elektroničke medije: 'Kitassov nastup nije sporan'

- Počelo je tako da sam umočio svoj erektirani penis u boju kako bih stvorio otisak te uhvatio svoju uzbuđenost i seksualnost kroz umjetnost. Htio sam svojim slikama dati seksualni naboj. Tako su nastali moji prvi monoprintovi - ispričao nam je Brent, kojemu su uzori umjetnici Yves Klein i Jackon Pollock.

I dok su se neki zgražali nad eksplicitnim sadržajem u showu i pitali se kako je to moglo biti dopušteno u jednoj obiteljskoj emisiji, drugi su bili oduševljeni spektakularnim nastupom. 

Davor Bilman (43), član žirija kojeg je Brent naslikao, napisao je na svom Instagramu kako u studiju za vrijeme nastupa nije bilo djece, dok je na 'malim ekranima' bio cenzuriran.

- Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kako god, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći 'ne' - rekla mu je Maja Šuput (39), a Davor i Janko Popović Volarić (38) zaključili su kako je to zaista talent te mu dali glas 'da'.

Penisoslikar je krajem studenog i Maji naslikao portret te joj ga poslao u emisiju. 

No čini se kako umjetniku iz Kanade ipak ne odgovara trenutna slava, a hoće li nastaviti s objavljivanjem fotografija na kojima pozira polugol ostaje enigma...

VIDI OVO! HOROSKOP: Predjetinjasti ili preozbiljni: Horoskopski znak otkriva vam koliko ste zrela osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...