To je to što me zanima!

Prvo vožnja brodom, a onda noć puna zabave: Bili smo na Alessu i slušali regionalne zvijezde...

Uz regionalne zvijezde Senidah, Sajsi MC i Mimi Mercedez, na glavnoj pozornici nastupile su i svjetske seznacije Sofi Tukker te Alesso
Vidi originalni članak

Subota, treći dan EXIT-a, a nama je dan bio popunjen. Nakon vesele noći, probudile smo se za vožnju katamaranom koju su organizirali naši vodiči. Stefan i Staša došli su po nas u hotel i odveli nas na jedno od najljepših mjesta u Novom Sadu. Naša očekivanja bila su i više nego ispunjena. Na brodiću nas je dočekao DJ koji je puštao opuštajuću glazbu. Pripremljena nam je bila i hrana, a naravno, pobrinuli su se domaćini i za piće.

REPERICA ZA 24SATA Sajsi MC o majčinstvu: 'Ja nisam mogla zamisliti težinu toga, kad se rodila ostala sam šokirana...'

Vožnja je trebala trajati dva sata, a naposljetku je trajala čak četiri jer smo se odlično zabavljali. Plesalo se, pjevalo se i razgovaralo. Povezali smo se svi u tih nekoliko sati vožnje, a zabavu smo nastavili navečer. Tijekom vožnje smo vidjele neka od najljepših mjesta Novog Sada, uključujući i predivan pogled na tvrđavu u kojoj provodimo zadnjih nekoliko dana. Vidjele smo i njihova najpoznatija kupališta, prolazili ispod mostova, a u jednom trenutku smo susreli i labudove. 

Nakon vožnje smo se uputile nazad u hotel kako bismo odmorile prije velike večeri. Krenule smo prema Petrovaradinu, a čim smo se približile mostu bile smo okružene tisućama ljudi koji su se nestrpljivo kretali prema festivalu. Stigle smo, odradile intervju, poslušale nastup slovenske reperice Senidah, a onda opet otišle raditi.

Nakon posljednjeg intervjua i obavljenog posla otišle smo se malo zabaviti pa smo poslušale izvođače poput Sofi Tukker, Claptonea i slavnog Alessa. 

Tijekom večeri smo napravile nekoliko krugova po festivalu i naišle na štand s natpisom 'Mental health'. Nekoliko volontera razgovara s pojedincima i pomažu im riješiti probleme. Pitali smo ih dolazi li im puno ljudi, na što su rekli da cijelo vrijeme imaju nekoga, od samog početka večeri pa do kraja. 

24sata u Novom Sadu Cijene na EXIT-u: Za reciklažu se dobije gratis pivo, pića i hrana puno pristupačniji nego kod nas

Nakon duge šetnje festivalom i nekoliko sati plesa, krenule smo prema stajalištu taksija. Uhvatile smo jedan, a kroz kratki razgovor s vozačem saznale smo da je vozio ljude koji su na EXIT došli čak iz Novog Zelanda. Kaže, ima ih od svugdje, sa svih strana svijeta. Također, komentirao je i cijene privatnih taksista koji zadnjih dana pokušavaju zaraditi na turistima.

- Oni štete ugledu našeg grada. Cijene trebaju ostati iste, a oni za kratke vožnje traže i do 25 eura - rekao nam je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.07.2023.

    Svugdje ste bili samo ne u Đakovu na vezovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare