To je to što me zanima!

Rasprodane ulaznice za pulske koncerte Florence and The Machinea i Robbieja Williamsa

Ogroman interes za oba izvođača potvrđuje i činjenica da su ulaznice prodane u više od 40 zemalja svijeta, a gotovo polovicu publike čine posjetitelji izvan Hrvatske
Vidi originalni članak

Rasprodan je koncert Florence + The Machine te oba koncerta Robbieja Williamsa (49) četiri mjeseca uoči održavanja u lipnju u pulskoj Areni, priopćio je Los Angeles Agency (LAA) u četvrtak.

Rekli su kako će ključna gostovanja stranih glazbenih zvijezda početkom ovog ljeta u Hrvatskoj bez sumnje obilježiti sezonu pred nama.

ČUDESNA FLORENCE PUGH VIDEO Nova holivudska zvijezda pokazala koliko je savitljiva: 'Uzmem metlu i zabavljam se'

Oba izvođača premijerno će nastupiti u dvije tisuće godina starom amfiteatru, jednom od najljepših koncertnih prostora ovog dijela Europe.

Dodaje se i da ogroman interes za oba izvođača potvrđuje i činjenica da su ulaznice prodane u više od 40 zemalja svijeta, a gotovo polovicu publike čine posjetitelji izvan Hrvatske.

SAMOSTALNI KONCERT U HRVATSKOJ Florence + The Machine na ljeto će nastupiti u pulskoj Areni...

Ocjenjuju i kako će koncerti Florence + The Machine  koji će se održati 18. lipnja i i Robbieja Williamsa koji nastupa 27. i 28. tog istog mjeseca biti centralni glazbeni događaji u regiji ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23.02.2023.

    Hoće i to zabraniti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare