Show

Komentari 1

Rasprodane ulaznice za pulske koncerte Florence and The Machinea i Robbieja Williamsa

Rasprodane ulaznice za pulske koncerte Florence and The Machinea i Robbieja Williamsa

Ogroman interes za oba izvođača potvrđuje i činjenica da su ulaznice prodane u više od 40 zemalja svijeta, a gotovo polovicu publike čine posjetitelji izvan Hrvatske

Rasprodan je koncert Florence + The Machine te oba koncerta Robbieja Williamsa (49) četiri mjeseca uoči održavanja u lipnju u pulskoj Areni, priopćio je Los Angeles Agency (LAA) u četvrtak.

Rekli su kako će ključna gostovanja stranih glazbenih zvijezda početkom ovog ljeta u Hrvatskoj bez sumnje obilježiti sezonu pred nama.

Oba izvođača premijerno će nastupiti u dvije tisuće godina starom amfiteatru, jednom od najljepših koncertnih prostora ovog dijela Europe.

Soccer Aid for UNICEF 2022 - The London Stadium

Dodaje se i da ogroman interes za oba izvođača potvrđuje i činjenica da su ulaznice prodane u više od 40 zemalja svijeta, a gotovo polovicu publike čine posjetitelji izvan Hrvatske.

Ocjenjuju i kako će koncerti Florence + The Machine  koji će se održati 18. lipnja i i Robbieja Williamsa koji nastupa 27. i 28. tog istog mjeseca biti centralni glazbeni događaji u regiji ovog ljeta.

Najčitaniji članci