Obavijesti

Show

Komentari 8

Ove strane zvijezde vlasnici su sportskih klubova: Smith ulaže u košarku, a Elton u nogomet

Ove strane zvijezde vlasnici su sportskih klubova: Smith ulaže u košarku, a Elton u nogomet
10

Među mnogim zvijezdama koje svoj udio imaju i u sportskim klubovima nalaze se i Robbie Williams, Justin Timberlake, George Bush...

VIDEO

Mnogi poznati koji su odrasli u želji da budu profesionalni sportaši, a u tome nisu uspjeli, odlučili su kupiti vlasničke udjele u u raznim sportskim timovima. 

London: Will Smith družio se s olimpijskim nadama prije premijere Men in Black 3

Neki od njih čak su kupili udjele u nasumično odabranim timovima s kojima nemaju nikakve 'emocionalne' veze, samo da bi bili dio kluba vlasnika. Na ovoj listi nalaze se političari, pisci, zabavljači, ali i brojni sportaši.

Prema pisanju Stadium Talka, glumac Will Smith (54) i njegova supruga Jada Pinkett Smith (51), posjeduju udio u košarkaškom timu Philadelphia 76ers. Oni nisu jedini koji imaju udio u nekoj NBA momčadi. Njima su se 'pridružili' pjevač Justin Timberlake (41) i glumica Jessica Biel (40), koji svoj udio imaju u Grizzliesima.

New York: Justin Timberlake na snimanju filma "Friends with Benefits"

Pjevačka ikona, Elton John (75) u nogometni klub Watford 'ušao' je 1976. godine i danas drži titulu počasnog predsjednika. Sir Elton i danas sigurno prati utakmice svojeg omiljenog kluba, na čijoj je klupi naš Slaven Bilić.

Elton John wraps up the U.S. leg of his ‘Yellow Brick Road’ tour in Los Angeles

Pop zvijezda Robbie Williams (48) odrastao je u Stoke-on-Trentu blizu terena nogometne momčadi 'Port Vale'. Klub je podržavao od djetinjstva, pa je tako i kupio svoj udio u njemu, kako navodi NME.

Robbie Williams press conference

- Iako ne mogu često biti tamo, moja je investicija samo da kažem da je moje srce još uvijek uz njih- rekao je za BBC popularni pjevač, inače i jedan od najboljih nogometaša među zvijezdama.

A poznatog 'gazdu' ima i bivši Hajdukov dragulj Stipe Biuk.

Američki glumac i komičar Will Ferrell (55) suvlasnik je MLS kluba Los Angeles FC za kojeg trenutačno igra Biuk. Nije poznato koliki udio posjeduje, ali se deklarira kao 'vatreni navijač'.

Također, legenda Manchester Uniteda David Bechkam (47) suvlasnik je momčadi Inter Miami zajedno s braćom Jorgeom i Joseom Masom. U rujnu 2021. povećao je svoj vlasnički udio i bio ključan u finaliziranju otkupa Marcela Claurea i Masayoshi Sona. Nada se kako bi jednog dana u Los Angeles mogao privući i Luku Modrića...

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v Iran

Prije nego što je postao 43. američki predsjednik, George Walker Bush (76) bio je biznismen u Teksasu. Godine 1989. potrošio je 500.000 dolara da dobije udio Texas Rangersa zajedno sa skupinom investitora po ukupnoj cijeni od 89 milijuna dolara.

Royal visit to Wrexham

U studenom 2020. glumci Ryan Reynolds (46) i Rob McElhenney (45) rukovali su se kako bi preuzeli vlasništvo nad velškim nogometnim klubom Wrexham AFC.  Sjajni dvojac na društvenim mrežama često promovira svoj novi klub, koji ove godine postiže vrlo dobre rezultate...

'Angel City FC' ima mnogo slavnih investitora i suvlasnika koji ne samo da podižu razinu glamura ekipe, već također pomažu u dovođenju niza sponzora, kako navodi Prestige.

92nd Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Ovu žensku nogometnu ekipu 'osmislila' je 2020. godine glumica Natalie Portman (41), a na njenom stalno rastućem popisu investitora nalaze se neke od njenih najboljih prijateljica poput Jennifer Garner (50), Eve Longorie (47), Serene Williams (41) i Jessice Chastain (45).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina